«Λυπάμαι που βλέπω τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη με χειροπέδες!»

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Open Weekend

Την έχουμε αγαπήσει μέσα από τις βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες παραστάσεις και σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για τη Μάγδα Τσαγγάνη που το Σάββατο μίλησε στην εκπομπή Open Weekend. Ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη

Η Μάγδα Τσαγγάνη συμμετείχε σε πολλά κωμικά σίριαλ κι αμέτρητες παραστάσεις

Η Μάγδα Τσαγγάνη συμμετείχε σε πολλά κωμικά σίριαλ κι αμέτρητες παραστάσεις

«Λυπάμαι για τους ηθοποιούς τους οποίους λατρεύω και τους βλέπω με χειροπέδες. Αυτό που βλέπω τώρα, δηλαδή μου έρχεται να τρελαθώ... το βλέπω; Είναι αλήθεια; Λέω πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια! Δηλαδή θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου, του Σταυρίδη… Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου, αλλά και το πιο φρικτό, είναι το δικό μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάγδα Τσαγγάνη για καρκίνο: Έχασα το δεξί μου στήθος αλλά νίκησα το «θεριό»

Δημήτρης Λιγνάδης & Πέτρος Φιλιππίδης στην πρεμιέρα της παράστασης Πέτρες στις Τσέπες του

Δημήτρης Λιγνάδης & Πέτρος Φιλιππίδης στην πρεμιέρα της παράστασης Πέτρες στις Τσέπες του /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αν ξαναγεννιόμουν θα γινόμουν οτιδήποτε άλλο εκτός από ηθοποιός. Τόσο άγχος, αγωνία και δυσκολίες που συνάντησα στη δουλειά μου… Όχι πια άλλο! Και τον καρκίνο είμαι σίγουρη ότι τον έβγαλα από άγχος», είπε στη συνέχεια, αναφερόμενη στη μάχη της με τον καρκίνο. 

Γνωστός ηθοποιός: «Δεν πήγα μάρτυρας υπεράσπισης στον Φιλιππίδη»

«Ακόμα και σήμερα χτυπάει το τηλέφωνο μου, με θέλουν για δουλειές αλλά δεν μπορώ. Δε θέλω ούτε στο θέατρο ούτε και στην τηλεόραση. Βαριέμαι, σαν να μην ήμουν ποτέ ηθοποιός... Φοβάμαι μήπως από το άγχος πάθω ξανά κάτι και δε θέλω», συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top