Kelly Osbourne: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η κόρη του Ozzy

Έτσι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα η 37χρονη τηλεπερσόνα

Η Kelly Osbourne μίλησε στην εκπομπή της Jada Pinkett Smith για το πρόβλημά της με τον αλκοολισμό

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Kelly Osbourne, η ηθοποιός που έγινε γνωστή την προηγούμενη δεκαετία μέσα από το ριάλιτι της οικογένειάς της.

Η Kelly Osbourne με τον διάσημο μπαμπά της, Ozzy Ozbourne

Η Kelly Osbourne με τον διάσημο μπαμπά της, Ozzy Osbourne /Φωτογραφία AP Images

Η 37χρονη κόρη του διάσημου ρόκερ Ozzy Osbourne και της Sharon Osbourne, με τον σύντροφό της Sidney Wilson ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Η μέλλουσα μαμά ανακοίνωσε τα ευχάριστα στο Instagram με φωτογραφίες στις οποίες κρατούσε τον υπέρηχο του μωρού της.  

Ο Ozzy Osbourne πάσχει από Πάρκινσον: Δεν είμαι καλός στο να κρατάω μυστικά

«Ξέρω ότι ήμουν πολύ ήσυχη αυτούς τους τελευταίους μήνες, οπότε σκέφτηκα να μοιραστώ με όλους σας το γιατί... Πετάω στα σύννεφα ανακοινώνοντάς σας ότι θα γίνω μαμά. Το να σας πω ότι είμαι ευτυχισμένη είναι λίγο. Είμαι εκστασιασμένη», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Η Kelly Osbourne κι ο frontman των Slipknot γνωρίζονται από το 1999 οπότε και περιόδευαν με το μουσικό φεστιβάλ που ίδρυσαν οι Ozzy και Sharon Osbourne, με τη φιλία τους να μετατρέπεσαι πρόσφατα σε έρωτα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η 37χρονη Kelly είχε μοιραστεί φωτογραφίες με τον Wilson αποκαλώντας τον καλύτερό της φίλο και «αδερφή ψυχή» της. Παράλληλα είχε εξομολογηθεί: «Είμαι τόσο βαθιά ερωτευμένη μαζί σου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top