Πάνος Μουζουράκης για Τζίνα Βαρελά: Δεν ήταν δύσκολη η συνεργασία μαζί της

Απάντησε και στο αν σκέφτεται τον γάμο

Ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε στο αν θα τον δούμε και στον νέο κύκλο του Voice στην καρέκλα του κριτή ενώ μίλησε και για τη συνεργασία με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά, αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Στο Voice είναι πολύ ωραία τα πράγματα. Μου έχουν υποσχεθεί ότι θα πάρω σύνταξη από εκεί μέσα, μέχρι να κερδίσω τουλάχιστον. Αν το σηκώσω, μετά μπορεί να με απολύσουν. Βέβαια, γίνονται και τόσα πολλά που μπορεί να βγει κανένα #cancelMoυζουράκης. Η αλήθεια είναι ότι ο Λιανός είναι πολύ πιο χαρισματικός backstage και ο Καπουτζίδης πολύ πιο δημιουργικός On camera» είπε ο Πάνος Μουζουράκης

Μουζουράκης: Η σύντροφός του η πρωταγωνίστρια του νέου του κλιπ

«Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω. Θέλεις λαυράκι τώρα;» απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ ο Πάνος Μουζουράκης ενώ για το ενδεχόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί είπε:

«Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου, να έχω έναν άνθρωπο να μου φέρει ένα ποτήρι νερό», είπε στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή.
Πάνος Μουζουράκης - Τζίνα Βαρέλα

Πάνος Μουζουράκης - Τζίνα Βαρέλα​​​​​​
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top