Τατιάνα Μπλάτνικ: «Οι Έλληνες μου άνοιξαν την καρδιά και τα σπίτια τους»

Η εξομολόγηση με αφορμή το ταξίδι στην Αίγυπτο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο

Δείτε όσα είχε πει η Τατιάνα Μπλάτνικ στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Μέχρι την Αίγυπτο ταξίδεψαν η Τατιάνα Μπλάτνικ κι ο Νικόλαος, γνωρίζοντας από κοντά τη χώρα της Αφρικής αλλά και την ελληνική κοινότητα που ζει μόνιμα εκεί

Μπλάτνικ – Γλίξμπουργκ: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Το ζευγάρι επισκέφτηκε και φωτογράφησε τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της χώρας, σε ένα ταξίδι ζωής όπως το χαρακτήρισε η ίδια. Μάλιστα, εμφανώς συγκινημένη, η Τατιάνα έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για την περίοδο που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι ήρθε πέρυσι στην Αθήνα για τον γάμο του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν έφτασα στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια, δεν είχα ιδέα πόσο ευλογημένη θα ήμουν να συναντήσω τόσους πολλούς ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά μονοπάτια κι υπόβαθρα. Η ελληνική “φιλοξενία” είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σε αυτή την όμορφη χώρα. Τη μοιράζονται επίσης διάφοροι πολιτισμοί που έχουν κάνει την Ελλάδα το σπίτι τους. Λίγο μετά την άφιξή μου, συνάντησα απίστευτες, ευγενικές κι ανοιχτόκαρδες οικογένειες που κατοικούν εδώ στην Ελλάδα, από την Αίγυπτο, τον Λίβανο κι όχι μόνο. Όπως και οι Έλληνες, με πήραν σαν δικό τους, άνοιξαν την καρδιά και τα σπίτια τους και μου έδωσαν μια φιλία πέρα από ό,τι μπορούσα να φανταστώ», ανέφερε η Τατιάνα Μπλάτνικ στη δημοσίευσή της. 

Νικόλαος-Τατιάνα Μπλάτνικ: Σπάνια εμφάνιση στα εγκαίνια της έκθεσης του

Ακόμα υπογράμμισε: «Βυθιστήκαμε στην όμορφη κουλτούρα, από τα αξιοθέατα, μέχρι το φαγητό, το γέλιο και τον χορό, νιώσαμε πραγματικά σαν στο σπίτι μας. Ήταν ένα από εκείνα τα ταξίδια που δε θέλεις να τελειώσουν ποτέ. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που έχω για τη γενναιόδωρη φιλοξενία σας. Σας ευχαριστώ για μια τόσο υπέροχη απόδραση και ταξίδι ανακάλυψης. Όπως λέει η παλιά αιγυπτιακή παροιμία “η φιλία διπλασιάζει τη χαρά και μειώνει στο μισό τη θλίψη”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top