Αργύρης Αγγέλου: «Έφτασα 54 κιλά. Λιποθύμησα στην πόρτα του Καπουτζίδη»

«Είχα 40 πυρετό, αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω», είπε ο ηθοποιός

Ο Αργύρης Αγγέλου έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Φώτη» στη σειρά «Στο Παρά Πέντε». Ο ταλαντούχος ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Αργύρης Αγγέλου: Αποκάλυψε ότι έμεινε με 50 ευρώ μετά το Παρά Πέντε

Εργαζόταν πολλές ώρες και κάποια στιγμή έπαθε υπερκόπωση με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Θύμα διάρρηξης για 6η φορά ο Αργύρης Αγγέλου

«Ήρθαν τα πράγματα έτσι που κατάλαβα ότι έπρεπε να πατήσω ένα pause. Το 2011 δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Με την πολλή δουλειά μου ήταν πολύ εύκολο να περάσει μια μέρα και να μη φάω. Όλα μαζί συν το άγχος, την πίεση, ο οργανισμός έρχεται και παθαίνει ένα overdose. Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω χάθηκε η μπάλα», είπε αρχικά στην εκπομπή «Κυψέλη» και συμπλήρωσε: «Έφτασα 54 κιλά, τώρα είμαι 78 για να καταλάβετε. Μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά έπεσα κάτω. Είχα 40 πυρετό, αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω. Με φώτισε ο Θεός και πήγα στο σπίτι του Καπουτζίδη, είχε πέσει σύρμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία. Μου είπε “άκου να σου πω δεν έχει πλάκα τώρα”. Τα μαζέψαμε, πήρα τον αδερφό μου, του είπα ότι κλάταρα. Ενημερώσαμε την επιχείρηση και μετά ο γιατρός διέγνωσε την τεράστια αδυναμία. Έμεινα στο νοσοκομείο πέντε μέρες, με φουλάρανε με βιταμίνες, σίδηρο κλπ και εκεί λέω ότι τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top