Αργύρης Αγγέλου: Αποκάλυψε ότι έμεινε με 50 ευρώ μετά το Παρά Πέντε

Για ποιο λόγο έμεινε χωρίς χρήματα ο ηθοποιός;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αργύρη Αγγέλου 

Έγινε γνωστός μέσα από τις Σαββατογεννημένες, ενώ η φήμη του εκτοξεύτηκε μέσα από τη σειρά Στο Παρά Πέντε. Όμως, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά από λίγα χρόνια έμεινε χωρίς χρήματα, παρά τη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του

Ο Αργύρης Αγγέλου ξεκίνησε pole dancing!

Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου που βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Ο Αργύρης Αγγέλου με εξομολογητική διάθεση στο Στούντιο 4

«Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει από το Παρά Πέντε τα είχα κάνει παραγωγή στο Rent (σ.σ, το γνωστό ξένο μιούζικαλ). Το έκανα γιατί το αγαπούσα πολύ. Νομίζω αν είχα πάρα πολλά λεφτά αυτό θα έκανα και μπορεί να μην έπαιζα κιόλας. Έχασα αρκετά λεφτά αλλά όχι όλα, βγάλαμε κιόλας», είπε αρχικά.

«Τότε είχα κάνει την επένδυση και περίμενα να μου αποφέρει. Έτρεχε το δάνειο του σπιτιού, έτρεχαν οι λογαριασμοί και λέω "Ωχ, τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από την οικογένειά μου;", με τρόμαξε αυτό», συνέχισε. 

Αργύρης Αγγέλου: Η φιλία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δέσποινα Βανδή

Αργύρης Αγγέλου Στο Παρά Πέντε

Ο Αργύρης Αγγέλου με την παρέα του Παρά Πέντε /Φωτογραφία Instagram

«Κι ήμουν ένα βράδυ στον καναπέ του σπιτιού, είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μου χρωστούσαν χρήματα και τέτοια, δεν έβγαλα άκρη. Λέω "Θεέ μου εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα" και σκάει ένα μήνυμα στο κινητό και μου λέει: "Γεια σας. Είμαστε από την παραγωγή του DWTS, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ραντεβού". Ήταν 3 το πρωί. Πήγα για 5 επεισόδια κι έμεινα 14», συμπλήρωσε ο Αργύρης Αγγέλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top