Τζέιν Φόντα: «Δε με ενοχλεί που είμαι πιο κοντά στον θάνατο»

Όσα εξομολογήθηκε η 85χρονη σήμερα σταρ του Χόλιγουντ

Δείτε το σχετικό βίντεο για την Τζέιν Φόντα από το Breakfast@Star

Για τη σχέση της με τον χρόνο που περνάει, αλλά και τη σειρά Grace and Frankie όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Λίλι Τόμλιν, μίλησε η Τζέιν Φόντα.

Για πολλούς η Τζέιν Φόντα είναι η «ιέρεια» της αερόβιας γυμναστικής, λόγω των βίντεο που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του '80

Η 85χρονη σήμερα Φόντα, δήλωσε αρχικά στο CBS Sunday Morning ότι: «Είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη ότι είμαι πιο κοντά στον θάνατο. Και δε με ενοχλεί καθόλου». 

Τζέιν Φόντα: Με ποιον δεν έκανε σχέση και το μετάνιωσε;

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, η σταρ του Χόλιγουντ, αποκάλυψε στη συνέχεια ότι εκείνο που την ενοχλεί περισσότερο είναι πως: «Το σώμα μου, βασικά δεν είναι δικό μου. Τα γόνατά μου δεν είναι τα δικά μου, οι μηροί μου δεν είναι δικοί μου, οι ώμοι μου δεν είναι δικοί μου».

Πολλές φορές η Φόντα έχει συζητηθεί για τις δηλώσεις της γύρω από τα... γηρατειά!

Jane Fonda: «Μισώ το ότι έπρεπε να κάνω εγχείρηση για να νιώσω καλά»

Στη σειρά, οι δύο μεγάλες κυρίες του Χόλιγουντ, Φόντα και η Τόμλιν, υποδύονται δύο φίλες που εξερευνούν τη διαδικασία της γήρανσης. «Το γεγονός ότι είσαι ζωντανός και σχετικά υγιής σε μια μεγαλύτερη ηλικία, εννοώ είμαι σχεδόν 85» είπε η Φόντα, προσθέτοντας: «Είμαι ζωντανή κι εργάζομαι, ποιος ενδιαφέρεται αν δεν έχω τις παλιές αρθρώσεις μου. Και δεν μπορώ να κάνω σκι, ποδήλατο ή να τρέξω πια; Ξέρετε μπορεί κάποιος να είναι πραγματικά γέρος στα 60 και μπορεί να είναι και πολύ νέος στα 85».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top