Κώστας Αρζόγλου: «Οι ηθοποιοί που παίζουν σε ριάλιτι να πάνε σπίτι τους»

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο Ροκ Μιούζικαλ “Take me Home”

Ο Κώστας Αρζόγλου αποτελεί έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης μετρώντας δεκάδες επιτυχίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη με θέα την Ακρόπολη, εξιστορεί ανέκδοτες ιστορίες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, σχολιάζει καυστικά τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι και απαντάει για τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας ότι, «δεν του πάει».Κώστας Αρζόγλου

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην πρωτότυπη παράσταση “Take me Home”, καθώς πρόκειται για το πρώτο ροκ Μιούζικαλ που δημιουργήθηκε για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Κώστας Αρζόγλου: Το άγνωστο ξέσπασμα του Παπαμιχαήλ στη Βουγιουκλάκη

Ο Κώστας Αρζόγλου έχει συνεργαστεί με όλα τα σπουδαία ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου έχοντας φίλους τον Αλέκο Αλεξανδράκη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τον ηθοποιό να μοιράζεται μαζί μας έναν έντονο διάλογο ανάμεσα στην Αλίκη και στον Δημήτρη:  «Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν απίστευτα δοτικός, δεν έχω δει άνθρωπο να χαίρεται τόσο πολύ με την επιτυχία του άλλου. Ένα βράδυ θυμάμαι που ήμασταν με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σπίτι μου και είχαμε πιει πολύ πήρε την Αλίκη τηλέφωνο και της έλεγε διάφορα, την έβριζε. Της έλεγε εσύ που είσαι ράβδος χρυσού και δεν ξέρεις που να τα βάλεις τα χρήματα που βγάζεις, εγώ είμαι καλύτερος ηθοποιός. Η Αλίκη ήταν πάντα ετοιμόλογη και του απάντησε, αφού είσαι καλός ηθοποιός τότε γιατί δεν έχει λεφτά.»

Κώστας Αρζόγλου

Ακόμη ο ηθοποιός εξηγεί ότι ποτέ δεν υπήρχε κόντρα ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη με την Αλίκη μάλιστα να μιλάει συγκινημένη για την συνάδελφό της όταν έφυγε από την ζωή: «Ποτέ δεν υπήρχε κόντρα ανάμεσα στην Αλίκη και στην Τζένη Καρέζη, ο κόσμος την δημιουργούσε. Μάλιστα θυμάμαι ένα απόγευμα που ήμασταν μαζί με την Αλίκη στο αμάξι και είχε πεθάνει η Καρέζη, μου είπε, μου λείπει η Τζένη.»

Aλλάζοντας κλίμα ο Κώστας Αρζόγλου μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας ασκεί την κριτική του στους συναδέλφους του που παίζουν σε ριάλιτι: «Να πάνε σπίτι τους όσοι ηθοποιοί παίζουν σε ριάλιτι. Δεν έχει σχέση για τον λόγο που έγιναν ηθοποιοί. Για λεφτά μπορεί να κάνει κανείς οτιδήποτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι λέγεται ηθοποιός.»

Κώστας Αρζόγλου: «Ο Σεφερλής δεν μου πάει, είναι καλός τεχνίτης σε ένα λαϊκίστικο θέατρο»

Σε ερώτηση για τον Μάκρκο Σεφερλή και την γνώμη του για τη νέα του σειρά και τα επικριτικά σχόλια που υπήρξαν για τον ηθοποιό, απαντάει: «Έχω σκηνοθετήσει δύο φορές τον Σεφερλή. Δεν μου πάει, από ένα σημείο και μετά τον είδα ότι πηγαίνει σε έναν δρόμο που δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι πολύ καλός τεχνίτης σε ένα λαϊκίστικο θέατρο και μια γραμμή περίεργη.»

Κώστας Αρζόγλου

Κώστας Αρζόγλου: «Θαυμάζω τις πρώην συζύγους μου, ήμουν τόσο άδικος και λάθος κάποιες φορές»


O ηθοποιός έχει κάνει τέσσερις γάμους με τις Υβόννη Μαλτέζου, με τη Βέρα Κρούσκα, την Έλενα Ακρίτα και την Ζαχαρούλα Χριστοπούλου. Κάνοντας την αυτοκριτική του εξηγεί υπήρξε άδικος στις σχέσεις του: «Αγάπησα πολύ και αγαπήθηκα πολύ. Κάποιες φορές με πιάνουν ανησυχίες και αναρωτιέμαι η τάδε πώς με υπέστη; Ήμουν τόσο άδικος και λάθος και τις θαυμάζω που με αντέξανε.»

Ο Κώστας Αρζόγλου με τους συντελεστές της παράστασης Take me Home

O Kώστας Αρζόγλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Take me Home” που είναι το πρώτο ροκ Μιούζικαλ που δημιουργήθηκε για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και βασίζεται στο κόμικ “Παππού, θα μου πεις μια ιστορία;” του Μανώλη Μουμαλίδη, σκοπός του οποίου είναι η διάδοση και η γνώση της ιστορίας της κλοπής των γλυπτών της Ακρόπολης, με πρωτοβουλία του κινήματος Athena Take me Home:  «Αυτό που κάνουμε στο Μέγαρο Μουσικής έχει μια μεγάλη τόλμη που οφείλεται στον σκηνοθέτη μας Δημήτρη Μαλισσόβα. Χρησιμοποιεί μια ροκ μουσική και όλη η αντίληψη που είναι εικαστικά και τεχνικά άρτια είναι εμπνευσμένη από ένα κόμικ.»


H παράσταση θα παιχτεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την  Τετάρτη 27 Απριλίου.  


Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης
Κάμερα – Μοντάζ: Αmber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top