«Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;»

Όσα υποστήριξε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή Super Κατερίνα

Έχει μια πολύ μεγάλη πορεία στο θέατρο εδώ και χρόνια, ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τον ρόλο του «Φοίβου» στο θρυλικό Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη

Ελληνίδα ηθοποιός: «Φέρτε εικόνα να τη φιλήσω για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη»

Ο λόγος για τον Τάσο Κωστή που μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το ελληνικό #MeToo τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο Τάσος Κωστής συμμετέχει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Τάσος Κωστής συμμετέχει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

«Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης κι ο Δημήτρης Λιγνάδης», είπε αρχικά.  

ΣΕΗ: Οριστική διαγραφή για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη

Τάσος Κωστής Θανάσης Παπαθανασίου Σπύρος Μεριάνος Παύλος Χαϊκάλης

Ο Τάσος Κωστής με τον Θανάση Παπαθανασίου, τον Σπύρο Μεριάνο και τον Παύλο Χαϊκάλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν είναι όλοι το ίδιο, τους έχουμε βάλει τώρα όλους σε έναν ντορβά. Τον Λιγνάδη δεν τον αναφέρουμε γιατί εκείνος κατηγορείται για χειρότερα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο του Λιγνάδη με του Χαϊκάλη, ή επειδή μίλησε άσχημα ο Κιμούλης. Δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα, δεν είναι ο πρώτος προϊστάμενος που μιλάει άσχημα πάνω στα νεύρα του». 

Τάσος Κωστής: «Η γυναίκα μου είχε καρκίνο στον πνεύμονα»

Κλείνοντας, ο Τάσος Κωστής είπε: «Τους έχουν απαγορεύσει να παίζουν. Πήγε ο Χαϊκάλης να κάνει μια παράσταση στην Κύπρο και του είπαν… ναι, μα δεν πρέπει! Ποιος είσαι εσύ που απαγορεύεις στον άλλον να δουλέψει; Ποιος είσαι εσύ;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top