Σελίνα Γκόμεζ: Απαντά στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για το σώμα της

Απέχει από το Ίντερνετ για πάνω από 4 χρόνια

Η Σελίνα Γκόμεζ τον τελευταίο καιρό είναι απούσα από τα social media της, καθώς διανύει μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι απέχει από το Ίντερνετ για πάνω από 4 χρόνια. «Η ζωή μου άλλαξε πλήρως. Είμαι πιο ευτυχισμένη. Συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Με κάνει να νιώθω κανονική».

Η Σελίνα Γκόμεζ έχει επανέλθει στα social media με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται, μέσω της Wondermind, της ιστοσελίδας που ετοιμάζει για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας και πολλά άλλα θέματα. Θέλοντας να δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση στους θαυμαστές της, απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται η ίδια για τα κιλά της και το σώμα της.

 Η 29χρονη τραγουδίστρια θέλησε να δώσει την απάντησή της μέσα από ένα βίντεο στο TikTok λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ λοιπόν να μείνω αδύνατη, αλλά πήγα στον Jack in the Box και πήρα τέσσερα tacos, τρία ρολά αυγών, ροδέλες κρεμμυδιού και ένα πικάντικο σάντουιτς κοτόπουλου. Αλλά ειλικρινά, δεν με νοιάζει το βάρος μου γιατί έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι το σχολιάζουν. Είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ εύσωμη, αυτό δεν ταιριάζει. Είμαι τέλεια όπως είμαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top