Μπιμπίλας για Σεφερλή: «Όσοι δυσανασχετούν με τη σειρά να αλλάξουν κανάλι»

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η. στηρίζει τον γνωστό κωμικό για τη σειρά Super Mammy

Στον σάλο αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy,  αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και είπε ότι «όποιος δυσανασχετεί, να αλλάξει κανάλι». 

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ

Ο Μάρκος Σεφερλής, στη «mamacita» τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, μεταμορφώνεται σε «Χαρίκλεια»

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε: «Δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς»

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σ.Ε.Η. έχει κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στο συγκεκριμένο σίριαλ και η άποψή του είναι παγιωμένη.

Η Λατινοπούλου στηρίζει Σεφερλή και δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δε θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top