Ο Παναγιώτης Τσαφαράς λέει «Είμαι αυτός που είμαι» και μιλά για τον έρωτα!

Όσα εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής στο star.gr

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς δηλώνει «Είμαι αυτός που είμαι» μέσα από το νέο του single

Κάνει σταθερά και επιτυχημένα δισκογραφικά βήματα. Είναι ένας πολλά υποσχόμενος και ταλαντούχος τραγουδιστής έχοντας στο ενεργητικό του έναν χρυσό δίσκο, επιτυχημένα singles και συνεργασίες με αξιόλογους και διακεκριμένους δημιουργούς και ερμηνευτές.

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Τσαφαρά στο star.gr

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του single «Είμαι αυτός που είμαι», ο Παναγιώτης Τσαφαράς, μιλά στο star.gr, για την επαγγελματική του πορεία, τη σχέση του με τα social media και το φλερτ, ενώ σχολιάζει και το γεγονός ότι στο παρελθόν το όνομά του σχολιάστηκε πολύ λόγω της σχέσης του με την Πάολα.

Νέο τραγούδι & music video με τίτλο «Είμαι Αυτός Που Είμαι». Μίλησέ μου γι’ αυτό

Είμαι αυτός που είμαι λοιπόν, δια χειρός Γιάννη Φρασέρη σε μουσική και σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα συνδέθηκα πολύ με το στίχο και μετά με τη μελωδία καθώς είναι μια δυνατή μπαλάντα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μου το εμπιστεύτηκαν να το ερμηνεύσω εγώ! Ευχαριστώ επίσης για το video clip τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο γι΄αυτό το όμορφο αποτέλεσμα, την εταιρεία μου, την Panik Records, καθώς και όσους βοήθησαν ώστε να κυκλοφορήσει αυτή η δουλειά!

 Για να σε γνωρίσουμε καλύτερα, εσύ ως Παναγιώτης ποιός είσαι; Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο; Ποιος είναι ο Παναγιώτης πίσω από τη μουσική και τα φώτα της σκηνής;

Δύσκολες ερωτήσεις για έμενα πρέπει να πω! Παρότι είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μου γενικά νιώθω άβολα να μιλάω για τον εαυτό μου και δεν είναι κάτι που μου βγαίνει φυσικά…Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος, αγαπάω τη μουσική και συχνά θα με βρείτε τραγουδώντας με μια κιθάρα. Επίσης μου αρέσει να περνάω χρόνο στη φύση και όποτε μπορώ φέρνω μαζί το σκύλο μου τον Drago που ήταν μια πολύ σημαντική παρέα, ιδίως κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς είναι ευγνώμων για τις σπουδαίες συνεργασίες που έχει κάνει

Στα πρώτα σου singles συνεργάστηκες με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Μάνο Ελευθερίου, τον Νίκο Μωραΐτη και την Ελένη Βιτάλη, ενώ έχεις κάνει κι έναν χρυσό δίσκο. Πώς είναι για έναν νέο καλλιτέχνη να συνεργάζεται με καταξιωμένους δημιουργούς κι ερμηνευτές; Αποτελεί βάρος ή προίκα;

Να συμπληρώσω κάπου εδώ πως εκτός από αυτούς που αναφέρατε, δισκογραφικά έχω συνεργαστεί επίσης με τον Τάκη Σούκα και τον Στέφανο Κορκολή! Για εμένα είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι από τόσο μικρός με τέτοια ονόματα σε αυτόν τον χώρο, είναι ένα δώρο Θεού και ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα… Σίγουρα είναι μεγάλη η προίκα που έχω αν και πολύ νωρίς ακόμα, αλλά αποτελεί και βάρος καλλιτεχνικό!

Τι είπε ο Παναγιώτης Τσαφαράς για τη σχέση του με την Πάολα

Πάολα: Το πάρτι γενεθλίων με τον σύντροφό της στο πλευρό της!

 Στο παρελθόν το όνομά σου ακούστηκε πολύ λόγω της σχέσης σου με την Πάολα. Πώς το αντιμετώπισες δεδομένου ότι δείχνεις ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος; Θεωρείς ότι αυτού του είδους η δημοσιότητα σ’ επηρέασε; Κι αν ναι, με ποιον τρόπο;

Επιλέγοντας να κάνω αυτή την δουλειά ήμουν έτοιμος για ό,τι θα έβγαινε σαν δημοσίευμα για εμένα…Δεν αφήνω γενικά το οτιδήποτε να με επηρεάσει αρνητικά γιατί είμαι επικεντρωμένος στην δουλειά μου!

Στην ελληνική τηλεόραση υπάρχει κάθε σεζόν και τουλάχιστον ένα talent show. Ποια η γνώμη σου γι’ αυτά; Θα συμμετείχες σε κάποιο;

Τα show είναι καλό να υπάρχουν γιατί έχουν βγει πολύ καλές φωνές από αυτά! Σαν Παναγιώτης από την στιγμή που ανήκω στη δισκογραφική μου οικογένεια Panik Records πιστεύω δεν χρειάζεται να προχωρήσω σε κάποιο τέτοιο βήμα…

Η μουσική βιομηχανία αναπτύσσεται πλέον κυρίως μέσα από το Ίντερνετ. Τελικά βοηθούν τα social media ένα καλλιτέχνη;

Πλέον όλα γίνονται μέσω των social media και του ίντερνετ. Σίγουρα βοηθάνε πάρα πολύ όταν και αν γίνεται σωστή χρήση!

Εσύ τι σχέση έχεις με τα social media; Έχεις δεχθεί πιο προσωπικά μηνύματα και πώς αντιδράς σ’ αυτά;

Η σχέση μου με τα social media είναι φυσιολογική και παρόμοια με αυτή πολλών άλλων… Προσπαθώ να προωθώ τη δουλειά μου και να ενημερώνομαι μέσω αυτών!

«Είμαι αυτός που είμαι» δηλώνει ο Παναγιώτης Τσαφαράς

Βάλε μου σε σειρά τα παρακάτω: έρωτας, οικογένεια, φίλοι, καριέρα. Πώς αιτιολογείς την επιλογή σου;

Πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω οικογένεια, φίλους, καριέρα και έρωτα. Είναι όλα εξίσου σημαντικά και αναγκαία για εμένα με διαφορετικούς τρόπους. Πιστεύω τα χρειαζόμαστε όλα σε έναν υγιή βαθμό ώστε να μπορούμε να ζούμε μια ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη ζωή.

Έχοντας ήδη κάνει επιτυχημένα βήματα στον χώρο, τι θα συμβούλευες εσύ ως νέος καλλιτέχνης έναν άλλο που κάνει τα πρώτα του βήματα;

Να κυνηγήσει το όνειρο του χωρίς να φοβάται την απόρριψη και πως ακόμα και με την απόρριψη μαθαίνουμε πολλά πράγματα…Επίσης θα έλεγα σε κάποιον που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα στον χώρο, να έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι και να μην ξεφεύγει, να ξέρει και να θυμάται από που ξεκινάει και που θέλει να φτάσει χωρίς να αλλάξει ως άνθρωπος.

Τι άλλο ετοιμάζεις επαγγελματικά;

Επαγγελματικά τώρα είμαστε σε διαδικασία εύρεσης επόμενων τραγουδιών και προγραμματίζουμε κάποια live τα οποία θα τα ανακοινώσω σύντομα μέσα από τα προσωπικά μου social media!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top