Δέσποινα Βανδή σε γνωστή τραγουδίστρια: «Δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησες»

Το βίντεο που πόσταρε από τα παρασκήνια του Chart Show

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει με τη Σοφία Βόσσου

Ένα τρυφερό βίντεο πόσταρε σε insta story της η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες ώρες, όπου τραγουδάει παρέα με μια καταξιωμένη τραγουδίστρια

Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη και η αφιέρωση

Σε αυτό τη βλέπουμε να ερμηνεύει  με τη Σοφία Βόσσου το Φιλαράκι. Στα δύο βίντεο, η Δέσποινα εξέφρασε την αγάπη που έχει στο πρόσωπο της καταξιωμένης τραγουδίστριας. Μάλιστα, στο πρώτο story έγραψε: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες στο ξεκίνημά μου» και στο επόμενο: «Την αγαπώ. Είναι αφοπλιστική απόψε»

Δέσποινα Βανδή Σοφία Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου στήριξε τη Δέσποινα Βανδή στα πρώτα της βήματα

Το αφιέρωμα του μουσικού σόου στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του '80, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, έχει -όπως κάθε φορά- απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια, η Ελλάδα πανηγύριζε στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ και τα σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα!

Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν έπαιρνε τα μάτια του από τη Βανδή στο “Chart Show''

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έχει αναλάβει την παρουσίαση του νέου Chart Show

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show θα «φωτιστεί» με τα πιο λαμπερά ονόματα όπως: Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού κι Ελένη Φιλίνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top