Όσκαρ: Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία

«Σοκαριστικές, ασυγχώρητες οι πράξεις μου - Θα αποδεχθώ κάθε συνέπεια»

Να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ αποφάσισε ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στον κωμικό ηθοποιό Κρις Ροκ κατά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή.

«Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ.

Κρις Ροκ: Οι πρώτες δηλώσεις για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήφωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Κρις, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι», σημείωσε ο 53χρονος ηθοποιός.

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ «σπάει» τη σιωπή της μετά το χαστούκι Σμιθ

«Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψηφίους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν την εξαιρετική δουλειά τους. Έχει ραγίσει η καρδιά μου», πρόσθεσε.

Ροκ - Σμιθ

Ο Κρις Ροκ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη «ζωντανά» στην τηλεόραση /Φωτογραφία AP Images

«Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ όποιες συνέπειες κρίνει σκόπιμες το Διοικητικό Συμβούλιο», είπε.

Τι είχε συμβεί στα Όσκαρ

Ο Κρις Ροκ, κατά την παρουσίαση των βραβείων, έκανε ένα αστείο για τα μαλλιά της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, συζύγου του Γουίλ Σμιθ που έπασχε από μια ασθένεια (αλωπεκία) που προκαλεί σημαντική απώλεια μαλλιών.

Γουίλ Σμιθ: «Η συμπεριφορά μου στα βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη»

Ο Γουίλ Σμιθ, αν και αρχικά φάνηκε να γελά, στη συνέχεια ενοχλημένος ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Ροκ, με τους θεατές να παρακολουθούν άναυδοι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top