Ρούλα Κορομηλά: Σπάνια φωτογραφία της «δίδυμης» αδελφής της!

Οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Δείτε φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν αφήνει να διαρρεύσουν προσωπικά δεδομένα που αφορούν σε εκείνη και την οικογένειά της, την οποία αγαπάει πολύ.

Σε κακή κατάσταση η Ρούλα Κορομηλά: «Κλαίω γοερά, συγνώμη…»

Με τα δύο της αδέλφια, τη Λένα και τον Θανάση, η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ δεμένη. Πρόσφατα, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της αδελφής της, με αφορμή τη γιορτή της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό και χαρισματικό πλάσμα του κόσμου. My Sister. Το καμάρι της οικογένειάς μας. Love you».

 

 

Η σπάνια φωτογραφία της αδελφής της Ρούλας Κορομηλά τράβηξε την προσοχή καθώς οι δυο αδελφές μοιάζουν πάρα πολύ. Όσο για τον Θανάση Κορομηλά, υπήρξε για τη Ρούλα -και συνεχίζει να είναι- ένας πολύ δικός της άνθρωπος ο πιο έμπιστός της, ειδικά τον καιρό που μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση.

Ρούλα Κορομηλά: Συγκινεί το μήνυμα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

 

 

Ακόμη πιο διακριτική στάση απέναντι στα ΜΜΕ έχει κρατήσει η Λένα Κορομηλά, η οποία δεν έχει επιτρέψει να βγει προς τα έξω κάποια λεπτομέρεια για την προσωπική της ζωή, ούτε καν κάποιο κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ με την αδελφή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top