Γιώργος Παπαγεωργίου: Έκλεινα τα μάτια μου στις ερωτικές σκηνές της Δανάης

«Δεν είναι εύκολο να δεχτείς τις ερωτικές σκηνές συντρόφου σου»

Τον περασμένο Αύγουστο ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη  παντρεύτηκαν στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας στη Σύρο, ανήμερα των γενεθλίων της νύφης.

Δανάη Μιχαλάκη: «Γνώρισα τον Γιώργο όταν ήμουν σερβιτόρα στη Σύρο»

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όπως έχει εξομολογηθεί η τηλεοπτική «Δρόσω» ζηλεύει τον σύζυγό της.

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με τη Δανάη γνωριστήκαμε τυχαία σε ένα μπαρ»


Από την άλλη πλευρά, ο πρωταγωνιστής της «Σκοτεινής Θάλασσας» αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές της συζύγου του, αλλά και εκείνη αντίστοιχα.

Δανάη Μιχαλάκη  και  Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο στη Σύρο/ NDP

Δανάη Μιχαλάκη  και  Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο στη Σύρο/ NDP

«Δεν είναι εύκολο να δεχτείς τις ερωτικές σκηνές συντρόφου σου ακόμα και αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Εγώ την πρώτη χρονιά των Μελισσών, όταν ερχόταν κάποια σκηνή έλεγα στη Δανάη, “θα έρθει τώρα κάτι από αυτά;” και έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουνα ηθοποιός θα μου φαινόταν ακατανόητο και πάρα πολύ δύσκολο. Έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους στις σκηνές αυτές και καμία ρομαντική διάθεση.


Είσαι εσύ με τη συνάδελφό σου, Από πάνω είναι ένας άλλος που κρατάει το μπουμ, 1-2 κάμερες, ο σκηνοθέτης, το σκριπτ, ταυτόχρονα κρυώνεις… Δηλαδή δεν υπάρχει καμία ρομαντική διαδικασία σε όλο αυτό» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην εκπομπή «The 2Night Show».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top