Δανάη Μιχαλάκη: «Γνώρισα τον Γιώργο όταν ήμουν σερβιτόρα στη Σύρο»

«Μας συστήσανε, αλλά ήταν κάπως... Εγώ του είχα κάνει εντύπωση!»

Για τον άντρα της ζωής της, Γιώργο Παπαγεωργίου, την επαγγελματική της πορεία στην υποκριτική, αλλά και την ενασχόλησή της με το τραγούδι μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη.

δαναη μιχαλακη καλύτερα δε γινεται γιωργος παπαγεωργίου

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με τη Δανάη γνωριστήκαμε τυχαία σε ένα μπαρ»

«Είναι όλα καρμικά για μένα. Πιστεύω πάρα πολύ ότι το σύμπαν βάζει το χεράκι του και κάποια πράγματα είναι καρμικά στη ζωή. Τον σύζυγό μου τον είδα πρώτη φορά στην Σύρο που δούλευα σερβιτόρα σε ένα cocktail bar. Μας συστήσανε αλλά ήταν κάπως οκ… Εγώ δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά είχα κάνει εντύπωση στον Γιώργο. Εντάξει, ειλικρίνεια πάνω από όλα.

Μετά το έφερε η ζωή και πήγα να δω τον ‘’Αρίστο’’. Ε ήταν κανονισμένο. Με ρώτησε πώς μου φάνηκε και είπα ‘’Ωραίο!’’. Οριακά νόμιζε ότι δε μου άρεσε. Ήρθα out of the blue, φυσιολογικά. Ο συχνότερος λόγος που τσακωνόμαστε είναι η αναβλητικότητά μου για κάτι. Πολλές φορές λες γιατί μαλώνουμε; Είναι πάντα της στιγμής…» αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Γιώργος Παπαγεωργίου - Έτσι έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη

δαναη μιχαλακη

Ενσταντανέ από τον γάμο της Δανάης και του Γιώργου στη Σύρο στις 17/08/2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για πιθανή συνεργασία της με τον άντρα της στο τραγούδι, η Δανάη Μιχαλάκη είπε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεργαστούν αλλά ακόμα δε νιώθει έτοιμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top