Κατερίνα Λέχου: Για ποιον λόγο δε θα συμμετάσχει στο «Νησί 2»;

Θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο show;

Το «Νησί» η επιτυχημένη σειρά εποχής της Βικτόρια Χίσλοπ έχει συνέχεια και ονομάζεται «Μια νύχτα του Αυγούστου». Πολλά είναι τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν ακουστεί πως θα πάρουν μέρος στη σειρά.

Ανάμεσα σε αυτά και το όνομα της Κατερίνας Λέχου. Η ταλαντούχα ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν πρόκειται να εμφανιστεί στη τηλεοπτική συνέχεια της δημοφιλούς σειράς “Το Νησί“, η οποία πρόκειται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη συχνότητα της ΕΡΤ.  

Κατερίνα Λέχου: Η ασθένεια που άλλαξε τη ζωή της

«Ήμουνα πολύ χαρακτηριστική παρουσία, αλλά όπως θυμάστε στο έβδομο επεισόδιο πέθανα! Βεβαίως έχει μία συνέχεια με την έννοια ότι ακολουθεί τους ήρωες 10 χρόνια μετά αλλά δεν είναι “Το Νησί 2“.  Απλώς γίνεται αυτό για να καταλάβει ο κόσμος πήρε τίνος πρόκειται. Εγώ είμαι πεθαμένη έτσι κι αλλιώς και δεν υπάρχω και στο βιβλίο, οπότε δεν νομίζω», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα παρουσίαζε μία εκπομπή ή αν θα ήταν μέλος κάποιας κριτικής επιτροπής ανέφερε: «Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή σε καμία περίπτωση θα το είχα ήδη κάνει νομίζω»


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top