Ζαχαράτος για τον θάνατο του πατέρα του: «Μου έλεγε να μη σταματάω ποτέ»

Η συγκίνηση του γνωστού perfomer

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Τάκης Ζαχαράτος, αφού πριν από λίγες ημέρες «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του.

Τάκης Ζαχαράτος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο perfomer προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του έχοντας επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έτσι στις 22 Μαρτίου θα ανέβει η παράσταση “Strangers in the night” στο θέατρο Παλλάς και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε παιδάκια στην Ουκρανία αλλά και σε θερμοκοιτίδες.

Τάκης Ζαχαράτος: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο του πατέρα του

Ο Τάκης Ζαχαράτος τόνισε πως πρόκειται για μια πάρα πολύ ωραία παράσταση, την οποία θέλει να αφιερώσει στον πατέρα του

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δυνατός και πάντα μου έλεγε να μη σταματάω ποτέ, θα του αφιερώσω αυτή την παράσταση. Θέλω πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος να τη δει… Θα είναι μια βραδιά που πέρα από τον ιερό σκοπό που έχει, θα μας βοηθήσει να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί έχει παγώσει το αίσθημα. Θέλω λοιπόν, μέσα από αυτή την παράσταση να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας, να αγαπηθούμε, να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να γελάσουμε, να ξανασυνδεθούμε. Ζούμε μια εποχή που ενώ έχουμε τόσα μέσα για να συνδεόμαστε, είμαστε αποξενωμένοι από τη χαρά και τους ανθρώπους γύρω μας» ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top