Τα αστρονομικά ποσά που ξοδεύουν οι διάσημοι για τους σωματοφύλακές τους

Δίνουν εκατομμύρια για να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή

Δείτε ποιοι διάσημοι ξοδεύουν μία περιουσία για την προσωπική τους φύλαξη

Οι πλειονότητα των διασήμων παγκοσμίως κάνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους σχεδόν πάντα υπό τη συνοδεία προσωπικής ασφάλειας. Αυτό συμβαίνει γιατί σε κάθε τους βήμα, μία απλή έξοδο ή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, οι παπαράτσι τους κυνηγούν, προσπαθώντας να τους προσεγγίσουν και να εξασφαλίσουν κάποια αποκλειστικότητα.

Πρίγκιπας Harry - Μeghan Markle: Η ανακοίνωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Έτσι, οι celebrieties νιώθουν ότι παρεμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή, ενώ κάποιες φορές, από κάποιους φαν μπορεί να απειληθεί ακόμα και η σωματική τους ακεραιότητα. 

Πόσα ξοδεύουν ετησίως οι celebrities για την προσωπική τους ασφάλεια

Ας δούμε κάποια παραδείγματα διασήμων που έχουν σωματοφύλακες που τους συνοδεύουν σε κάθε τους έξοδο: 

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle

Μπορεί οι royals του Sussex να έφυγαν χιλιόμετρα μακριά απο τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, παρόλα αυτά, ακόμη αποτελούν στόχο. Γι' αυτόν τον λόγο, ο πρίγκιπας Harry με σκοπό να προσφέρει πλήρη προστασία στη σύζυγο του, Meghan, και τα δύο τους παιδιά, χρηματοδοτεί μια ιδιωτική ομάδα ασφάλειας με 7,8 εκατ. δολάρια ετησίως.

Beyonce: Έγινε η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα βραβεία Grammy!

Beyonce – Jay-Z

Η τεράστια αναγνωρισιμότητα του ζευγαριού είναι εχθρός της ιδιωτικής τους ζωής. Γι'αυτό και ξοδεύουν γύρω στα 88 εκατ. δολάρια για να προσταυεύουν την ιδιωτικότητά τους οι Beyonce, Jay-Z και τα τρία τους παιδιά.

 

Jennifer Lopez

Η λατίνα σούπερ σταρ Jennifer Lopez, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση από αυτή τη λίστα, καθώς κάθε κίνησή της δεν περνά απαρατήρητη και αποτελεί αφορμή σχολιασμού. Έτσι, ετησίως υπολογίζεται ότι ξοδεύει περίπου 1,4 εκατ.δολάρια για προσωπική φρουρά.

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Τρυφερά φιλιά στην πρεμιέρα της ταινίας της!

Mark Zuckerberg

Ως ιδρυτής του Facebook, της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σίγουρα κερδίζει αρκετά χρήματα και πιθανότητα να έχει και εχθρούς. Ο Mark Zuckerberg πληρώνει 22 εκατ. δολάρια για να νιώθει ασφαλής. 

Tom Cruise

Τι μπορεί να φοβάται ο σταρ του Hollywood, Tom Cruise και ξοδεύει 2,6 εκατ. δολάρια σε προσωπικό ασφαλείας; Σίγουρα προσπαθεί να διαφυλάξει και αυτός με τη σειρά του την ιδιωτικότητα της προσωπικής του ζωής.

Tiffany Trump: H κόρη του Donald Trump παντρεύεται στη Μύκονο

Donald Trump

Ο μεγιστάνας του επιχειρηματικού κόσμου, Donald Trump, αν και έχει εξασφαλίσει την προσωπική φύλαξη των Μυστικών Υπηρεσιών της Αμερικής εφόρου ζωής, ως τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ, φαίνεται πως επιζητά ακόμα πιο προσεκτική φύλαξη. Έτσι επενδύει ετησίως 120 εκατ. δολάρια για ζητήματα ασφαλείας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top