Μπαλατσινού: «Αν δεν είχα εκείνη δε θα βίωνα έτσι τις εγκυμοσύνες»

«Η τελευταία καισαρική ήταν πολύ δύσκολη», είπε η σύζυγος του Κικίλια

Στιγμές ευτυχίας βιώνει η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Κικίλια και του γιου τους, Παναγιώτη.

Κικίλιας - Μπαλατσινού: Αυτή είναι η αγαπημένη ομάδα του γιου τους!

Η γλυκιά μαμά και σύζυγος έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τέταρτο τοκετό της.

Η Τζένη Μπαλατσινού περιγράφει το 24ωρό της - «Ξυπνάω στις έξι το πρωί»

Βασίλης Κικίλιας & Τζένη Μπαλατσινού κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο τον Ιανουάριο του 2021 /Φωτογραφία ΝDP Photo Agency

Βασίλης Κικίλιας & Τζένη Μπαλατσινού κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο τον Ιανουάριο του 2021 /Φωτογραφία ΝDP Photo Agency

Η ίδια έδωσε το «παρών» σε ένα συνέδριο μαιευτικής και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη μαία της που ήταν δίπλα της αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 

«Έχω περάσει από όλες τις φάσεις του τοκετού. Έχω κάνει δυο φυσιολογικούς τοκετούς και δυο καισαρικές, η τελευταία με πολύ μεγάλη δυσκολία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τις τέσσερις εγκυμοσύνες μου, και για τους τέσσερις τοκετούς στη μαία μου. Είναι μια γυναίκα παλικάρι. Αν δεν είχα εκείνη, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να βιώσω τόσο ωραία τις εύκολες εγκυμοσύνες και τοκετούς και τόσο ανώδυνα την τελευταία που ήταν αρκετά δύσκολη.

Θέλω να πω ότι η συμβουλευτική που έχουμε από τη μαία μας, και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά είναι πολύ σημαντική. Εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν άλλο κώδικα», δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top