Δάκρυσε η Νάνσυ Νικολαΐδου: Το σπίτι μας ήταν και είναι όλη μας η ζωή

Η συγκίνηση της δημοσιογράφου για τη φωτιά στην Πάρνηθα

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Νάνσυ Νικολαϊδου μιας και το περασμένο καλοκαίρι το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς στην μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πάρνηθα.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που βίωσε. «Αυτό είναι κάτι το οποίο με συγκινεί και με στεναχωρεί. Δεν είναι εύκολο, είναι κάτι που προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Είναι πολύ σκληρό όμως πάντα είχα ένα μότο ζωή μου το οποίο εξακολουθώ να το έχω και τώρα πιο πολύ από ποτέ. Προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με ότι έχω και όχι δυστυχισμένη με ότι δεν έχω. Αυτό προσπαθώ να το περάσω και στα παιδιά μου», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Νάνσυ Νικολαϊδου


Η Νάνσυ Νικολαϊδου δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά της λέγοντας με «σπασμένη» φωνή. «Θέλει πάρα πολύ δύναμη, είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είναι ούτε έξι μήνες δηλαδή που έχει γίνει αυτό. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν έχουμε κάτι. Ήταν και είναι όλη μας η ζωή, δεν είναι πράγματα τα οποία μπορείς να τα ξαναποκτήσεις εύκολα. Τουλάχιστον εμείς δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το ξαναποκτήσουμε αυτό που είχαμε. Προσπαθούμε να κοιτάμε μπροστά, αλλά είναι πάρα πολύ σκληρό γιατί δεν είμαστε μικροί άνθρωποι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top