Η σύντροφος του Πάνου Νάτση εξομολογείται: «Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί»

Όσα είπε η Διονυσία Γεωργιάδου στον «αέρα» της Super Κατερίνας

Έχουν περάσει σχεδόν 40 ημέρες από τη στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή ο Πάνος Νάτσης «βυθίζοντας» στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πάνος Νάτσης: Η νέα ανάρτηση της συντρόφου του για έναν ωραίο άνθρωπο...

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και όπως είπε συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Διονυσία Γεωργιάδου: Το τατουάζ που έκανε για τον σύντροφό της, Πάνο Νάτση

 

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν να ήταν χθες. Δεν έχω καταλάβει ότι πέρασαν 40 μέρες καθόλου. Ουσιαστικά με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δε σταματάς να είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπο επειδή έφυγε. Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο. Απλά ο Πάνος δεν είναι εδώ, δεν αλλάζει το συναίσθημά μου» δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η νεαρή μουσικός εξομολογήθηκε πως προσπαθούσαν να κάνουν παιδί: «Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το δυστύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top