Μενεγάκη για Παντζόπουλο: «Αν ξαναγεννηθούμε, θέλω πάλι να είμαστε μαζί!»

Η απίστευτη εξομολογήση μετά από την ερώτηση του Γιάννη Νταλιάνη

Δείτε τη σχετική αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή την θεατρική παράσταση On Ego, την οποία σκηνοθετεί, ο Γιάννης Νταλιάνης που είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έκανε μια ερώτηση στην Ελένη Μενεγάκη που αποτέλεσε αφορμή για να προχωρήσει στην πλέον προσωπική εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο.  

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Η γνωριμία, η επέτειος γάμου και o δυνατός έρωτας

Γιάννης Νταλιάνης Ελένη Μενεγάκη

Η ερώτηση του Γιάννη Νταλιάνη «ξεκλείδωσε» την Ελένη Μενεγάκη

«Ένα ερώτημα βασανίζει τη σύζυγο στο έργο, ένα πολύ δύσκολο ερώτημα που θα μπορούσα να στο θέσω σε άλλη φάση. Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις άλλη μία ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο που είσαι τώρα ή μια ζωή είναι αρκετή;», τη ρώτησε ο Γιάννης Νταλιάνης.  

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Χέρι χέρι για ψώνια στην Κηφισιά!

Η Ελένη έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Μάκη Παντζόπουλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αν με ρωτάς, νομίζω ότι πάνω κάτω την ίδια απάντηση θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα και είναι καλά, νομίζω πως ναι. Θα σου πω κάτι που κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση, αλλά…Θα σου πω ότι στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου, υπάρχουν πολλές στιγμές που του λέω σε πολύ προσωπικές μας στιγμές "Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί! Θα ψάξω να σε βρω». Δηλαδή, μου είπες κάτι, το οποίο εγώ το συζητάω μαζί του"», απάντησε η ερωτευμένη παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top