Νένα Μεντή για ριάλιτι: «Αντί να πάρω ηρεμιστικό παίρνω αποβλακωτικό»

Όσα είπε η ηθοποιός για την αποχή της από την τηλεόραση

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Μαρίκα στην οποία πρωταγωνιστεί η Νένα Μεντή. Μετά το τέλος της, η ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους για τον τον λόγο που δεν τη βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η άποψή της για τα ριάλιτι.

Νένα Μεντή: Ο σύντροφός της ήταν ο λόγος που είπε «όχι» στον Σασμό

Νένα Μεντή Μαρίκα

Η Νένα Μεντή υποδύεται τη Μαρίκα Κοτοπούλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν μπορώ και θέατρο και σειρά. Έκανα σειρές, φτάνει, μεγαλώσαμε, γεράσαμε. Θέλω να παίζω στο θέατρο με όσες δυνάμεις έχω πια. Επίσης, το θέατρο δεν είναι για χόρταση, έπαιξα, έκανα 12 σίριαλ, πήρα και κάποια λεφτά… Μια χαρά. Δεν είμαι φαταούλας. Βεβαίως και παρακολουθώ πολύ τηλεόραση. Είμαι κι εγώ σαν όλους τους Έλληνες, δεν ξεχωρίζω. Έχω ξεχωρίσει πολλά κακά στην τηλεόραση, βασικά μόνο τα κακά... όλα τα ριάλιτι. Κάποιες φορές το βράδυ το θέλω το αποβλακωτικό μου. Αντί να πάρω ηρεμιστικό παίρνω αποβλακωτικό», είπε χαρακτηριστικά η καταξιωμένη ηθοποιός.

Νένα Μεντή

Η Νένα Μεντή δε μετράει τα λόγια της...

Νένα Μεντή: «Δεν έχω γυναίκες φίλες γιατί είμαι... σκύλα»

Όσον αφορά στο κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, η Νένα Μεντή αρκέστηκε στο: «Να μη με ρωτήσετε, δεν το έχω σχολιάσει, είναι μεγάλη θλίψη και τίποτα παραπάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top