Ουκρανία: Η ανάρτηση της Μπάρκα και τα συγκινητικά λόγια της γιαγιάς της

Η γιαγιά της ήταν μετανάστρια

Ουκρανή γιαγιά τα βάζει με Ρώσο στρατιώτη -Βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star (25/2/22) 

Με κόμπο στο στομάχι παρακολουθεί σύσσωμος ο πλανήτης τις εξελίξεις μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ουκρανία: Καίγεται το Κίεβο - Έτοιμοι να συζητήσουν εκεχειρία οι Ουκρανοί

Τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα συμπαράστασης προς τον ουκρανικό λαό που βιώνει δραματικές ώρες τόσο από απλό κόσμο όσο και από celebrities.

Ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έκαναν ανάρτηση κατά του πολέμου στην Ουκρανία, ήταν και η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και αναφέρθηκε στη γιαγιά της, η οποία ήταν μετανάστρια στην Αφρική, αλλά και στα λόγια που εκείνη της είπε με αφορμή όσα συμβαίνουν. 

Ουκρανία: Γιαγιά τα βάζει με Ρώσο στρατιώτη:«Τι σκ@@@ κάνετε στη χώρα μας;»

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα:

Ουκρανία 2022. Αυτό το μωρό ή η μαμά ή ο μπαμπάς τους ή οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος που πολεμήθηκε και εκδιώχθηκε από την πατρίδα του, μπορεί σε λίγους μήνες να είναι στην χώρα μας αναζητώντας φροντίδα, αγάπη και δικαιοσύνη. Αφήνω αυτό το ποστ εδώ για να θυμάμαι πάντα την συμπόνια που δείχνω/δείχνουμε από τα social media (και καλά κάνουμε φυσικά) να την δείξουμε όταν θα βρούμε μπροστά μας αυτά τα δυο μάτια να μας κοιτάνε.

Η γιαγιά μου πριν 60 χρόνια βρέθηκε μετανάστρια στην Αφρική «γιατί εκεί υπήρχαν ευκαιρίες». Γεννήθηκαν εκεί τα παιδιά της, δούλεψε σκληρά, αγάπησε & αγαπήθηκε και μετά επέστρεψε να μεγαλώσει στο Περιστέρι με τους γονείς της, τον άντρα της και την οικογένεια που είχε δημιουργήσει. Σήμερα μιλήσαμε και μου είπε «έχει πιαστεί η καρδιά μου από αυτό που περνάνε οι άνθρωποι. Τι αμαρτίες πληρώνουν οι καημένοι. Μακάρι να ζήσουν και να βρουν ασφάλεια».

Μακάρι. Αλλά στο «μακάρι» τους, ας είμαστε σύμμαχοι, και ανοιχτές αγκαλιές. Αν δεν τελειώσουμε εμείς τον πόλεμο, θα μας τελειώσει αυτός. (Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως με αυτό το ποστ στον κόσμο, απλά ένα «μοίρασμα» σκέψης ήταν και μια ελπίδα ότι αν επηρεάζουμε από εδώ μέσα ΕΣΤΩ και έναν άνθρωπο, ας κάνουμε τα πάντα να τον επηρεάσουμε πηγαίνοντας μαζί προς την αγάπη και την δικαιοσύνη… έτσι ίσως σε κάποια χρόνια, ζούμε ειρηνικά).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top