Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο, ο πατέρας μου με έλεγε αρσενική πόρνη

Εγκατέλειψε την υποκριτική κι ασχολείται με τη γιόγκα

Δείτε τη συνέντευξη του Αντώνη Φραγκάκη στην εκπομπή Ελένη

Πολύ πριν ασχοληθεί με την υποκριτκή, ήταν ένα από τα πρώτα μοντέλα άντρες που τη δεκαετία του '90 έκανε σημαντική δουλειά -κυρίως- στο εξωτερικό

Αντώνης Φραγκάκης

Ο Αντώνης Φραγκάκης υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα Έλληνες μοντέλα

Ο λόγος για τον Αντώνη Φραγκάκη που το μεσημέρι της Τρίτης μίλησε στην Ελένη για τον αυστηρό πατέρα του, το τροχαίο ατύχημα που κόντεψε να του κοστίσει τη ζωή του, αλλά και για τη σχέση που έχει με τον γιο του.

Αντώνης Φραγκάκης: Έγινε μπαμπάς και δεν το πήρε κανείς είδηση!

Για τα πρώτα χρόνια που δούλευε ως μοντέλο, αποκάλυψε: «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην αρχή σαν μοντέλο, ο πατέρας μου με έλεγε "αρσενική πόρνη". Ήταν αξιωματικός κι αρκετά αυστηρός. Μπορούσε να εκτιμήσει ότι δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα, αλλά παρ’ όλο που δεν τα καταλαβαίνει μου κάνουν καλό εμένα. Έτσι, στην αρχή έφερνε αντίρρηση και μετά το αποδεχόταν βλέποντας τη δική μου διάθεση».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε: «Ο τραυματισμός που έχω από το τροχαίο είναι σοβαρός, αλλά ούτε γρατσουνιά δε θα το θεωρούσα σε σχέση με το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν δε φορούσα ένα πολύ καλό κράνος κι αν δεν υπήρχε κι ο Θεός βοηθός. Βγήκε μια κυρία από STOP, κατέβαινα εγώ με τη μηχανή, καρφώθηκα πάνω στο αμάξι, έφυγα και… μου τα έχουν διηγηθεί όλα αυτά. Το κράνος είναι κράνος. Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμά μου να οδηγώ. Όχι, είναι καθήκον σου να μάθεις να οδηγείς. Το να περάσεις ένα STOP λέγεται βλακεία», είπε.

Αντώνης Φραγκάκης Μοντέλο

Ο Αντώνης Φραγκάκης έχει περπατήσει κι έχει φωτογραφηθεί για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας

Όσον αφορά στη σχέση του με τον γιο του που ήρθε στι ζωή πριν από περίπου τρία χρόνια, επισήμανε: «Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη, την ματιά για τη ζωή. Σίγουρα σε γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου, είμαι πολύ αυστηρός με τον υπόλοιπο κόσμο, δεν είμαι καθόλου αυστηρός με το παιδί μου».

Όπως είπε κλείνοντας, έχει βρει πλέον το επάγγελμα που του ταιριάζει, που δεν είναι άλλο από τη γιόγκα, αφού εδώ κι αρκετά χρόνια είναι γιόγκι. «Ως ηθοποιός είμαι ευγνώμων για όσα έζησα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι γεννήθηκα για να είμαι στο θέατρο», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top