Παύλος Χαϊκάλης: Εξηγεί γιατί μετακόμισε στο χωριό του

«Έχω πρόταση για το Ηρώδειο το καλοκαίρι, τη σκέφτομαι»

Δείτε όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή του Alpha

Παρά τις δηλώσεις ότι θα αφήσει το θέατρο και θα ασχοληθεί με την αστρολογία, κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ακόμα σύμφωνα με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης εγκατέλειψε την Αθήνα - Η νέα ζωή στο Κατάκολο

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως έχει νέα πρόταση για να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση.

Ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω φύγει από την Αθήνα εδώ κι έναν μήνα και κάτι και βρίσκομαι στο Κατάκολο Ηλείας. Εδώ και καιρό είχα πάρει την απόφαση να φύγω και να γυρίσω στο χωριό μου, γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με τα γεγονότα, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων». 

Παύλος Χαϊκάλης

Ο Παύλος Χαϊκάλης στην παράσταση Το δικό μας σινεμά το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχω πρόταση για το καλοκαίρι κι έχει γίνει μια συζήτηση για μια παράσταση στο Ηρώδειο, αλλά ακόμα το σκέφτομαι», δήλωσε στη συνέχεια. 

Ο Παύλος Χαϊκάλης εγκαταλείπει την υποκριτική - Θα γίνει αστρολόγος!

«Τώρα βρίσκομαι ήδη σε πρόβες, γιατί έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο Ηλείας, σε ένα ερασιτεχνικό θίασο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά αλλά υπήρξε ένα ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Έτσι, συμμετέχω για να μη διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον για 15 ημέρες. Όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ πέρα. Θα παίξω δηλαδή με ερασιτέχνες κι αυτό είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Πολύ ωραίο θα έλεγα αυτό το γεγονός κι είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top