Γενέθλια για την Έλενα Τσαβαλιά - Οι τρυφερές ευχές του Μάρκου Σεφερλή

Τα πόσα κλείνει η ηθοποιός;

Εορταστική είναι σήμερα η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή και αυτό γιατί η ηθοποιός έχει τα γενέθλιά της...κλείνει τα 58.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Το full in love βίντεο για του Βαλεντίνου

Ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα του γιου του, Χάρη. Ο ηθοποιός – παρουσιαστής ανέβασε μιας φωτογραφία της από τη νέα σειρά που ετοιμάζουν και τη συνόδευσε με λόγια αγάπης.

«Και ναι! Ήρθε η μέρα που φοβόμουν! Τα γενέθλια της γυναίκας μου! Πώς της λες τώρα ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, χαρίζοντας μόνο αγάπη κι ευτυχία σε μένα και το παιδί μας; Πώς της λες ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, αποδεικνύοντας πόσο σπάνιος άνθρωπος είναι, πόσο μοναδικός και πόσο δοτικός για τους ανθρώπους γύρω της; Της το λες με μεγάλη περηφάνεια, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι η γυναίκα σου και με τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που σου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια! Και για να την κάνεις να χαρεί πολύ, βάζεις και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί! Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Όσα χρόνια και να περάσουν θα παραμένεις όμορφη και λαμπερή, γιατί έτσι είσαι και μέσα σου! Σ’ αγαπώ πολύ!» έγραψε o Μάρκος Σεφερλής στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top