Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε η μητέρα της και ντρεπόταν πολύ;

«Την παρακαλούσα και της έλεγα “μην το κάνεις”»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Για τους διάφορους τύπους των μαμάδων που παρουσιάζονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση συζήτησαν η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της, το μεσημέρι της Τρίτης.

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στη μαμά της, κυρία Ζέτα, για τα γενέθλιά της

Η συζήτηση όμως δεν σταμάτησε εκεί και πήγε στο πώς φέρεται μια «σωστή» μάνα στα παιδιά της. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τη δική της μητέρα, την κα Ζέτα Μισόκαλου, η οποία πήγαινε στο σχολείο εν ώρα μαθήματος για να της δώσει το φαγητό της. Πολλές φορές η παρουσιάστρια έχει εξομολογηθεί πως ως μικρό κορίτσι δεν έτρωγε καλά και ήταν πολύ αδύνατη.

Η Ζέτα Μισόκαλου με τον σύζυγό της, Στέλιο Μισόκαλο και τον γιο τους, Θοδωρή / Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Η μάνα είναι μάνα. Ο καθένας μας έχει υποστεί έναν βαθμό ντροπής, αν μπορώ να το πω έτσι. Εμένα η δικιά μου μάνα μέχρι τη Β’ δημοτικού ερχόταν και μου έδινε το αβγό μου. Ήταν στα κάγκελα. Ήμουν πολύ αδύνατη. Ντρεπόμουν αφόρητα που σκεφτόμουν “Χριστέ μου, τι άλλο να κάνω;”. Την παρακαλούσα και της έλεγα “μην μου το κάνεις”.

Ελένη Μενεγάκη: Το παραδοσιακό φαγητό που λαχτάρησε να φάει

Ελένη Μενεγάκη

Μου απαντούσε “δε με νοιάζει κανένας, θα φας το αβγό σου γιατί το έχεις ανάγκη”. Έπρεπε να δεις τα άλλα παιδάκια πώς με κοίταζαν. Αισθανόμουν ότι ήμουν θέμα συζήτησης εγώ και το αβγό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top