Naomi Campbell: H εννέα μηνών κόρη της έκανε την πρώτη της φωτογράφιση

Μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Για τη βρετανική Vogue φωτογραφήθηκε η Naomi Campbell, έχοντας αγκαλιά την κορούλα της που έφερε στη ζωή τον περασμένο Μάιο.

Naomi Campbell: Έγινε μαμά στα 50 της – Η φωτογραφία με την κόρη της

Πολλά ειπώθηκαν για το πώς έγινε μητέρα η «γαζέλα» της πασαρέλας, που λίγο πριν ανακοινώσει την απόκτηση της κόρης της, πόζαρε πιο αδύνατη από ποτέ για γνωστό οίκο μόδας.

Την ανακοίνωση ότι έγινε μητέρα έκανε τον περασμένο Μάιο με μία ανάρτησή της στο Instagram: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω η μητέρα της. Είναι μεγάλη τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δια βίου δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη», είχε γράψει η Campbell.

Αυτά είναι τα διατροφικά tips της Ναόμι Κάμπελ

Naomi Campbell: «H κόρη μου είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει ποτέ»

«Δεν υιοθετήθηκε, είναι το βιολογικό μου παιδί», δήλωσε στη συνέντευξη για το τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue. Η 51χρονη καλλονή παραδέχτηκε ότι η μητρότητα «είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ... πάντα γνώριζα ότι μία μέρα θα αποκτήσω ένα παιδί». 

«Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», υπογράμμισε η Ναόμι Κάμπελ για τη μητρότητα, συμπληρώνοντας για την κόρη της: «Κοιμάται πολύ καλά, δεν κλαίει σχεδόν ποτέ. Μόλις άρχισε να κουνιέται, κάτι που είναι διασκεδαστικό. Γελάει πολύ, σχεδόν μιλάει. Ίσως περπατήσει πριν μπουσουλήσει κι έχει ήδη έξι δόντια». Όπως η «μαύρη γαζέλια» έτσι και η κόρη της, προσέχει το στιλ της από τώρα! «Έχει μια πολύ ωραία ντουλάπα χάρη σε τόσους πολλούς σχεδιαστές και φίλους που της έστειλαν υπέροχα πράγματα, αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, έτσι δεν είναι;», είπε η Naomi.

Ναόμι Κάμπελ: Η δημόσια έκκληση στον χώρο της μόδας

Στη συνέντευξή της εξήγησε ότι δε γνώριζαν πολλοί ότι σχεδίαζε να γίνει γονιός, τονίζοντας: «Υπολογίζω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, το top model ανέφερε ότι εξακολουθεί να αγαπά το μόντελινγκ, ωστόσο παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο νευρική γίνεται. 

«Ακόμα το απολαμβάνω, αλλά μου προκαλεί νεύρα!», εξήγησε η Campbell, τονίζοντας πως «η κόρη μου έρχεται πρώτη. Ό,τι κάνω, το κάνω για εκείνη, αυτό είναι και τέλος. Είναι τόσο ανιδιοτελές, έτσι δεν είναι;».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top