Μαρία Πετεβή: «Η ιστορία με τον Μελέτη δεν έχει τελειώσει»

Τι είπε η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες στο «Breakfast@star»

Τα τελευταία τρία χρόνια η Μαρία Πετεβή μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών ως «Πηνελόπη» από τις «Άγριες Μέλισσες». Φέτος, η δραματική σειρά φτάνει στο τέλος της και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται ποια θα είναι η εξέλιξη της ηρωίδας που υποδύεται. Τι θα γίνει με τον απαγορευμένο έρωτά της;

«Υπάρχουν εξελίξεις στον ρόλο μου στις Άγριες Μέλισσες. Ο χαρακτήρας μου θα προσπαθήσει να βρει τη δικαιοσύνη. Δεν ξέρω τι θα συμβεί και πώς θα τελειώσει όλη αυτή η ιστορία με τον Μελέτη. Θα την δούμε να έχει δεύτερες σκέψεις. Ο στόχος της είναι να βάλει τον πατέρα της στη φυλακή», είπε στο «Breakfast@star».

Μαρία Πετεβή

Η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε πως στεναχωριέται που θα τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες, γιατί είχε αγαπήσει τον ρόλο αλλά και τους συναδέλφους της μιας και αυτά τα τρία χρόνια έχουν γίνει οικογένεια.

«Αρχικά, θα έλεγα ότι δε θέλω καθημερινή σειρά. Θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλει να είναι κάθε χρόνο στην τηλεόραση», ανέφερε όταν ρωτήθηκε για το επαγγελματικό της μέλλον, όταν θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στη σειρά.

Η Μαρία Πετεβή για ακόμα μια φορά μίλησε ανοιχτά για τους φόβους της λέγοντας: «Τώρα έχω ξεκινήσει να βάζω τα όριά μου και να λέω περισσότερο τη γνώμη μου. Πιο μικρή ήμουν περισσότερο φοβικός άνθρωπος. Τώρα κάνω περισσότερη δουλειά με τον εαυτό μου».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top