Αλίνα Κωτσοβούλου: Ο Σασμός, η σχέση με τη Μαρία Κάλλας και η «λάλωση»

Τι είπε η τηλεοπτική «Αννα» στο «The 2night Show»

Η Αλίνα Κωτσοβούλου φέτος μας συστήνεται μέσα από τον ρόλο της «Άννας» στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός».

Σασμός: «Δεν έχω πολλά κοινά με τον ρόλο της Άννας. Εγώ είμαι πιο τσαούσα»

«Μου περιγράψανε τον ρόλο, ότι είναι μια γυναίκα ενός άντρα αυταρχικού και δύσκολου, τον υποδύεται ο Στάθης Μαντζώρος  εξαιρετικά και ότι είναι η μητέρα ενός πολύ ιδιαίτερου παιδιού που είναι διάνυα. Του Μανόλη και της Θοδώρας, η οποία είναι μια καλλονή και τα ανακατεύει όλα. Διάβασα το βιβλίο αλλά στο μυθιστόρημα δεν είχε τον ρόλο μου σαν υπόσταση Όταν ήρθαν τα πρώτα σενάρια ανακάλυψα αυτή τη γυναίκα. Χαίρομαι που κάνω αυτόν τον ρόλο, μου είναι δύσκολος και κόντρα σε πολλά κομμάτια του χαρακτήρα μου. Μια γυναίκα παθητική και κάτω από τον σύζυγο και μια γυναίκα που δεν αντιδρά στα πράγματα αλλά προσπαθεί όλα να τα γεφυρώνει, αγαπάει τα παιδιά της αλλά την κόρη δεν μπορεί να την φέρει βόλτα και την παντρεύει για να πάρει το δρόμο της, αντίστοιχα στο γιό της είναι η Ελληνίδα μάνα που έχει αδυναμία στο παιδί. Το δύσκολο είναι ένας άνθρωπος σαν κι έμενα, σύγχρονος, δυτικός, καλλιεργημένος μεγαλωμένος στην πόλη πώς να το πετάξει όλο αυτό και να πάει σε ένα χωριό της Κρήτης, όχι Ρέθυμνο ή Ηράκλειο, και πώς θα πείσει; Προσπαθώ ακόμα, δε θεωρώ ότι το έχω κατακτήσει», είπε αναφορικά με τον ρόλο της στην εκπομπή «The 2night show».

Oι οικονομικές δυσκολίες

Η ίδια αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε τα τελευταία χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης τα πέρασα δύσκολα και ακόμα τα περνάω, το ότι παίζεις σε μία σειρά, δε λύνει τα οικονομικά σου θέματα. Δεν είχα ποτέ στόχο την καριέρα, μου άρεσε η δουλειά μου. Αγαπώ πολύ το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, δούλευα ρεσεψιονίστ στο Shakespeare Hotel και μου άρεσε πολύ, θα μπορούσα να το κάνω ως επάγγελμα».

Η γιαγιά της ήταν συμμαθήτρια με τη Μαρία Κάλλας

Ένα από τα πράγματα που δε γνωρίζαμε για εκείνη ήταν πως η  γιαγιά της ήταν συμμαθήτρια με τη Μαρία Κάλλας. «Η γιαγιά μου η Υπατία, ήταν συμμαθήτρια με την Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Αθηνών… Μου έλεγε ότι η Μαρία Κάλλας φαινόταν από μικρή ότι θα γίνει μεγάλη, είχε πολύ ισχυρή προσωπικότητα».


Ο γάμος και η απόκτηση της κόρης της


Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή χαρακτηρίζοντας τον σύζυγό της «Σκανδιναβό»: «Ο σύζυγός μου είναι ο πιο “Σκανδιναβός” άντρας που έχω γνωρίσει, αυτό με απελευθέρωσε και μου έδωσε φτερά, γιατί δεν είναι καθόλου περιοριστικός. Δεν θεωρούσα ότι θα κάνω έναν επιτυχημένο γάμο, γιατί δεν ήθελα να παντρευτώ, μου προέκυψε με τον σύζυγό μου».
Όσον αφορά στην κόρη της, είπε: «Η κόρη μου δε με έχει δει στην τηλεόραση, παρά μόνο στο θέατρο».

Η «λάλωση» των φίλων της


Κλείνοντας αναφέρθηκε στον «Μαθιό» τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος και συγκεκριμένα στις θαυμάστριές του: «Οι φίλες μου έχουν πάθει… λάλωση με τον Δημήτρη Λάλο. Τους αρέσει πολύ ο Μαθιός και τον τρολάρουμε στα γυρίσματα. Με παίρνουν τηλέφωνα φίλες και διάφοροι και όλο μου λένε: “Τι θα κάνει ο Μαθιός; Τι κάνει αυτός; Μην μας πειράξετε τον Μαθιό”, πολύ έντονα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top