Δανάη Παππά: Βόλτα στους δρόμους του Παρισιού με τον σύντροφό της

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη

Στιγμές από το ταξίδι της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη στο Παρίσι

Τα τελευταία τρία χρόνια η Δανάη Παππά είναι full in love και δεν το κρύβει! Ο άνθρωπος που της έχει «κλέψει» την καρδιά δεν είναι άλλος από τον Λάμπρο Λάζαρη. Το ζευγάρι ήθελε πολύ να κάνει ένα ταξίδι, έτσι κατάφερε να ξεκλέψει ελεύθερο χρόνο, παρόλο το βεβαρημένο πρόγραμμά του και να ταξιδέψει στο Παρίσι.

Δανάη Παππά: Δείτε το cozy σπίτι που μένει με τον σύντροφό της

Η Δανάη Παππά ξεκίνησε να μοιράζεται εικόνες από το ταξίδι τους, όπως βίντεο με φόντο την αψίδα του θριάμβου, αλλά και στιγμιότυπο στο οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης απολάμβανε το ποτό του πριν ξεκινήσουν και πάλι τη βόλτα τους. «Έτσι είναι η ζωή» που λένε και οι Γάλλοι…» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της η ηθοποιός.

Δανάη Παππά: Η ηλικία, το ύψος και ο σύντροφος της «Θοδώρας» από τον Σασμό

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δανάη Παππά είχε δηλώσει: «Άλλο ένα δώρο στη ζωή μου. Ο Λάμπρος είναι ένας πολύ εργατικός άνθρωπος και νομίζω αυτό είναι που μας παρακινεί να γίνουμε καλύτεροι γιατί κι εγώ παθιάζομαι με τη δουλειά μου. Ο ένας σπρώχνει τον άλλο. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μαζί του», ενώ επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που συγκατοικεί με κάποιον. «Είναι μια καθημερινότητα και η ρουτίνα του καθενός μας που πρέπει λίγο να την συνδυάσουμε κάπως. Είναι πολύ ωραίο γιατί συζητάμε και πολύ οι δυο μας. Ό,τι εμπόδιο βρίσκεται το συζητάμε»

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Βραδινή έξοδος μόνο για δυο

Εκτός όμως από την προσωπική της ζωή η Δανάη είναι πάρα πολύ καλά και στα επαγγελματικά της, μιας και υποδύεται την «κακιά» Θεοδώρα στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danae Pappa (@danouuz)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top