Ταμίλα Κουλίεβα: Με επισκέφθηκε η κατάθλιψη μετά τη γέννηση του παιδιού μου

Η ηθοποιός ονειρεύεται να γίνει γιαγιά

Δραστήρια, όμορφη, ταλαντούχα και με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της. Η Ταμίλα Κουλίεβα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν η κατάθλιψη της χτύπησε την πόρτα.

«Με ζόρισε το ότι από εκεί που ήμουν δραστηριά και δεν μου έφταναν 24 ώρες, βρέθηκα στο σπίτι με εάν μωρό, χωρίς να κάνω τίποτε απ’ όσα ονειρευόμουν. Όταν βρέθηκα με το μωρό στο σπίτι με επισκέφτηκε η κατάθλιψη και οφειλόταν στο ότι άλλαξε ο ρυθμός της ζωής μου. Στο μεγάλωμα του παιδιού με βοήθησε η Ελληνίδα γιαγιά, τα πεθερικά μου με αγάπησαν όπως τους αγάπησα κι εγώ, δεν έζησα το φαινόμενο «Ελληνίδα πεθερά», δήλωσε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!»

Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηλικία, το διαζύγιο και η αδυναμία στον γιο της

Η Ταμίλα Κουλιέβα και ο Γρηγόρης Καραντινάκης μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά παραμένουν δυο πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα δουλεύουν και μαζί.

Με τον πρώην σύζυγό της

Με τον πρώην σύζυγό της

«Κάνουμε πολλή παρέα με τον πρώην σύζυγό μου, Γρηγόρη Καραντινάκη, μετά το διαζύγιό μας και δουλεύουμε και μαζί. Οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή μας δεν έρχεται ομαλά, σε ταράζει και κανένα ζευγάρι δεν έρχεται ένα ωραίο πρωί για να πει ξαφνικά «ξέρεις τι; δεν χωρίζουμε; Κάτι δεν πήγαινε καλά πριν και όπως όλα τα ζευγάρια, ας το παραδεχτούμε, περάσαμε κι εμείς από πολλά κύματα. Το θέμα είναι να φύγεις από τον πληγωμένο σου εγωισμό και να κρατήσεις τα ουσιαστικά πράγματα που σε δένουν με τον άνθρωπο που έζησες».

Ταμίλα Κουλίεβα


Κλείνοντας, η ηθοποιός μίλησε και για τον γιο της δηλώντας πως είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά. «Ο γιος μου είναι 30 ετών και είναι ανεξάρτητος, ζει τη ζωή του, τα παιδιά δεν μας ανήκουν ούτε εμείς τους ανήκουμε. Είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά.Την προσωπική μου ζωή θα την ξαναέφτιαχνα με άνεση αλλά ένα δεύτερο γάμο δεν ξέρω… αν και ποτέ μη λες ποτέ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top