Η Μαρία Σολωμού δηλώνει «ελεύθερη και ωραία»: «Ξέρω να κρύβομαι πολύ καλά»

Η ηθοποιός διαψεύδει τις φήμες περί σχέσης. Είναι ελεύθερη, λέει!

Στο αεροδρόμιο «τσάκωσαν» η κάμερα του «Πρωινού» και ο Γρηγόρης Μπάκας τη Μαρία Σολωμού, η οποία επέστρεφε από το ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη.

Η γνωστή ηθοποιός επισκέφτηκε την Τουρκία για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο το ταξίδι της κράτησε λίγο περισσότερο από το προβλεπόμενο.

«Παιδιά έχετε τρελαθεί που είστε στο αεροδρόμιο; Τι περιμένατε να δείτε;», ρώτησε η Μαρία Σολωμού ξαφνιασμένη.

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Είναι ζευγάρι;

σολωμού

«Αριστούργημα εμπειρία ήταν, αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισα να εκνευρίζομαι. Γιατί παρόλο που μου αρέσουν οι διακοπές και δεν με πειράζει να πάω κάπου και να ξεμείνω, είχα μια αγωνία και για το γίνεται πίσω», συμπλήρωσε η ηθοποιός, η οποία αντί για τρεις ημέρες, έμεινε στην Τουρκία λόγω κακοκαιρίας και χιονιά.

Στην ερώτηση για το αν την περιμένει κανείς στο αεροδρόμιο και αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, η ηθοποιός απάντησε: «Έχω οργανωθεί πλήρως. Δεν καταλαβαίνω ποιον περιμένατε να δείτε!».

«Εάν δεν είχες πάει στο Νίκο Μουτσινά θα πιστεύαμε τις φωτογραφίες, αλλά το έσβησες οριστικά αυτό» είπε τότε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Μαρία Σολωμού: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte

σολωμού

Η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte στο εμπορικό στο Μαρούσι

«Άρα, ξέρω και κρύβομαι πάρα πολύ καλά», απάντησε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε λέγοντας: «Είμαι ελεύθερη και ωραία».

Να θυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα και φήμες που ήθελαν τη Μαρία Σολωμού να είναι σε σχέση με τον τράπερ Mente Fuerte αλλά η ηθοποιός το διέψευσε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top