Κατερίνα Καινούργιου: «Έναν άντρα σαν κι εσένα θέλω να παντρευτώ»

Για ποιον το είπε η παρουσιάστρια;

Για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στον Νίκο Κοκλώνη μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης.

Ο γνωστός παραγωγός τη φιλοξένησε στο σπίτι του τις προηγούμενες ημέρες, αφού η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πάει στο δικό της λόγω του χιονιά που έπληξε την Αττική.

Περιπέτεια για την Κατερίνα Καινούργιου - Την απεγκλώβισε ο Νίκος Κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης πήγε στα Studio Pro με το αυτοκίνητό του τη Δευτέρα και απεγκλώβισε την παρουσιάστρια.

Περιγράφοντας στιγμές από τη συμβίωσή τους, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στην εκπομπή της: «Να δείτε πώς έκανε με τα χιόνια, βγήκε έξω τα έσπρωχνε… Του λέω “θέλω έναν άντρα σαν κι εσένα να παντρευτώ”. Λέω έναν τέτοιο θέλω».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είπε ότι ούτε εκείνη γνώριζε για το πρόβλημα υγείας του. 

Κοκλώνης: «Έκανα εξετάσεις και ήταν χάλια, δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα»

«Δε γνώριζα για το θέμα υγείας του και μάλιστα, όταν παιζόταν το απόσπασμα, τον κοιτάω και είχε βουρκώσει. Μίλησε πάρα πολύ ωραία αλλά έχω ένα παράπονο από τον Νίκο. Καθόμουν δίπλα του και όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης αν πιστεύει ότι κάποιος από τους φίλους του θα πούλαγε το αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσει οικονομικά, είπε μόνο τη Βίκυ Σταυροπούλου. Του λέω “τι λες ρε; Δεν θα πούλαγα εγώ το αυτοκίνητό μου;”. Κι εγώ θα το έκανα. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει στηρίξει όχι μόνο επαγγελματικά και είναι φίλος σου και σε άλλα θέματα, εκεί αλλάζει όλο. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει και την απόλυτη επιτυχία και να μην έχει ένα ευρώ. Εκεί φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι. Εγώ έχω μιλήσει με τον Νίκο και μου είχε πει για τη σχέση του με τον Τρύφωνα. Όταν έφτασε στο ναδίρ, ο Τρύφωνας του είπε έχω 100.000 ευρώ, έλα να τα μοιραστούμε. Αυτό δεν το ξεχνάει με τίποτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top