Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Βόλτα στο Ζάππειο για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Η σχέση τους μετρά τρία χρόνια

Τα τελευταία τρία χρόνια η Δανάη Παππά είναι full in love και δεν το κρύβει! Ο άνθρωπος που της έχει «κλέψει» την καρδιά δεν είναι άλλος από τον Λάμπρο Λάζαρη.

DWTS: Δείτε την απίστευτη guest εμφάνιση της Δανάης Παππά

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης
«Άλλο ένα δώρο στη ζωή μου. Ο Λάμπρος είναι ένας πολύ εργατικός άνθρωπος και νομίζω αυτό είναι που μας παρακινεί να γίνουμε καλύτεροι γιατί κι εγώ παθιάζομαι με τη δουλειά μου. Ο ένας σπρώχνει τον άλλο. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μαζί του», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!

Δανάη Παππά: Δείτε το cozy σπίτι που μένει με τον σύντροφό της

Το ζευγάρι είναι τρία χρόνια μαζί
Εκτός όμως από την προσωπική της ζωή η Δανάη είναι πάρα πολύ καλά και στα επαγγελματικά της, μιας και υποδύεται την «κακιά» Θεοδώρα στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός».

Λάμπρος και Δανάη έκαναν μια χαλαρή βόλτα στο Ζάππειο
Το ζευγάρι σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έκανε μία βόλτα στο Ζάππειο. Η νεαρή πρωταγωνίστρια έκανε μια πολύ στιλάτη εμφάνιση φορώντας ένα μπεζ σύνολο, ενώ ολοκλήρωσε το outfit με μία κορδέλα στα μαλλιά και μια μαύρη cross bag.

Στιλάτη εμφάνιση για την ηθοποιό
Από την άλλη πλευρά, ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν casual ντυμένος με τζιν και μαύρο τζάκετ. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top