Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα: Οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τη σύντροφό του, Ιλάειρα Ζήση, μιας και σε λίγους μήνες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η ευρηματική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα από την Κύπρο, ώστε να συνεχίσει τις ετοιμασίες για το ευτυχές γεγονός.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τους συνάντησε στο αεροδρόμιο και η νεαρή κοπέλα μίλησε για την πρόταση γάμου και τη γνωριμία με τους γονείς του αγαπημένου της.

«Την περίμενα την πρόταση. Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα. Το ήθελα. Είναι υπέροχοι οι γονείς του. Μου φέρθηκαν πραγματικά σαν παιδί. Ο μπαμπάς του είναι γλυκύτατος. Η μαμά του υπέροχος άνθρωπος. Πολύ καλή πεθερά. Μαγειρέψαμε μαζί, μου έμαθε κυπριακές συνταγές, εγώ ελληνικές», δήλωσε η Ιλάειρα.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου του που θα γίνει στις 28 Αυγούστου.

 

«Καθυστερήσαμε να έρθουμε λόγω του γάμου και την επόμενη εβδομάδα έχουμε εδώ ραντεβού διάφορα. Ετοιμάζουμε διάφορες εκπλήξεις. Η ημερομηνία έχει κλείσει, 28 Αυγούστου παντρευόμαστε… Πήγαμε μαζί για το νυφικό, εγώ περίμενα απ’ έξω. Μπήκε με τη μαμά μου, εγώ έκανα τον οδηγό. Περίμενα ένα δίωρο. Προς το παρόν έχουμε αρραβώνες τον άλλο μήνα που θα γίνουν στο χωριό της Ιλάειρας στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Ο πεθερός εκεί ετοιμάζει… Κουμπάρους θα έχουμε τον Γιώργο Τσούκαλη με τη Μαργαρίτα, την σύζυγό του», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top