Η Μαλέσκου μιλά ανοιχτά για την κόντρα της με την Καινούργιου

«Δε μετανιώνω για τίποτα από αυτά που είπα», δήλωσε η παρουσιάστρια

Βίντεο από το Mega Καλημέρα

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε και για την κόντρα που είχε ξεσπάσει με την Κατερίνα Καινούργιου στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν.

Καινούργιου - Μαλέσκου: Εμφανίστηκαν Με Το Ίδιο Τοπ 

«Ήταν αυθόρμητη η κίνηση αυτή. Πραγματικά δεν το είχα δει αλλά όταν ακούω και ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι όχι τόσο κομψό πρέπει να το δω. Κάτι μπορεί να μεταφερθεί λίγο διαφορετικά. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει επίθεση σε μια εκπομπή που είναι ακριβώς απέναντι. Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί δεν είπα κάτι που δεν ίσχυε. Δεν μετανιώνω. Δεν έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα. Ακολουθιόμαστε στο Instagram αλλά δεν έχουμε γνωριστεί όπως με τους περισσότερους. Δεν επικοινωνήσαμε. Δεν θεώρησα ότι υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω προσωπικά αλλά το θέμα έληξε και όλα καλά», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» το βράδυ της Τρίτης.

μαλεσκου

Μαλέσκου για Καινούργιου: «Δε μετανιώνω για τίποτα από αυτά που είπα»

Να θυμίσουμε πως όλα είχαν ξεκινήσει με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα για το… αβέβαιο μέλλον του Love it που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Καινούργιου - Μαλέσκου: Η άγρια κόντρα on air - Όλο το παρασκήνιο

«Μου συγκρίνεις τώρα τη Μενεγάκη με την Καινούργιου; Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό για την Κατερίνα. Νόμιζα ότι έχουμε πολύ καλές σχέσεις ή είχαμε πολύ καλές σχέσεις… Δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνό μου. 

Το να μιλάς για μία εκπομπή που παίζει απέναντι και μία παρουσιάστρια είναι πάρα πολύ κακό. Κάπου να υπάρχουν όρια και ένας στοιχειώδης σεβασμός όταν και από τη δική μας πλευρά υπάρχει. Αν μία εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα, θα γίνεται βορά σχολίων; Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα…

Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε γιατί στη ζωή όλα μας γυρνάνε. Είναι τόσο μικρός ο κόσμος, ο κύκλος, όλα που αύριο μεθαύριο θα ξανασυναντηθούμε. Με λυπεί πάρα πολύ. Από ό,τι φαίνεται έχουμε χάσει την μπάλα […]» είπε πει μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου τότε.

κατερινα καινουργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Με τη σειρά της, πυρ και μανία είχε γίνει η Κατερίνα Καινούργιου on air: «Παιδιά, με συγχωρείτε, μου στέλνει ο αδερφός μου που δε βλέπει ποτέ τηλεόραση και με ρωτάει τι είπαμε για τη Μαλέσκου. Μου λέει ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα, μου στέλνει συμβουλές και μιλάει για ασέβεια. Πραγματικά δε ξέρω τι έχει συμβεί, αν παρακολούθησαν την εκπομπή νωρίτερα και τη στήριξη που της έχω κάνει από πέρυσι και όχι μόνο τώρα. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ, ενός site που δεν ανήκει στον όμιλο της Barkingwell. 

Μεταφέραμε αυτό, είπαμε ότι ευχόμαστε να μην ισχύει, ότι ευχόμαστε να της δώσουν κι άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΪ που τη μετέφερε ο Χάρης (Λεμπιδάκης). Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια από εμένα με όλα αυτά τα λόγια που λέει ο αδερφός μου, που για να μου στέλνει μήνυμα που δε μου στέλνει ποτέ και δεν ασχολείται… Μιλάει για μικροπρέπεια και αγένεια από μένα… Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δική σου προστασία και δε το συνεχίζω. Κλείνει εδώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top