Βίκυ Καγιά: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»

Όσα εξομολογήθηκε στην κάμερα του Breakfast@Star

Η Βίκυ Καγιά από το πρώτο κιόλας live μας προετοίμαζε για τη στιγμή εκείνη που θα εμφανιζόταν στο ballroom του DWST. Τελικά έκανε την υπόσχεσή της πράξη και λίγο πριν την εκπνοή του 2021 την απολαύσαμε σε μια μοναδική χορογραφία με τον Jason Roditi.

«Ο τελευταίος χορός του 2021» ήταν της Βίκυς Καγιά και του Jason Roditis

«Χόρεψα. Άκουσα αυτά που μου είπε ο Jason, όσο μπορούσα, γιατί δεν είχαμε πολλές πρόβες. Προσφέραμε κοινωνικό μήνυμα. Χορεύετε, όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε. Χορεύετε πάντα και παντού», είπε η παρουσιάστρια για τον «τελευταίο χορό» που μας χάρισαν με τον κριτή του διαγωνισμού του Star.

Η κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα, στο πλατό του DWTS

Το εντυπωσιακό μοντέλο αποκάλυψε στην κάμερα του Breakfast@Star πως τη χρονιά που πέρασε δε θα τη θυμάται με νοσταλγία, αφού συνέβησαν διάφορα απρόοπτα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«To 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για πάρα πολλούς λόγους και προσωπικούς και επαγγελματικούς και γενικά ήρθαν τούμπα όλα αυτά που ξέραμε για τη ζωή μας. Ανατρέψαμε πολλά δεδομένα. Από εκεί και πέρα να είμαστε καλά και να κοιτάμε μπροστά», εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top