Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Στο Παρίσι για τα Χριστούγεννα

Μαζί με την κόρη τους, Ισμήνη

Στη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη αρέσουν πολύ τα ταξίδια, γι’ αυτό όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δε χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν μακριά από την Ελλάδα.

Έτσι και αυτή τη φορά ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και μαζί με την κόρη τους, Ισμήνη, ταξίδεψαν έως το Παρίσι. Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για την οικογένεια μιας και διαγνώστηκε με κορωνοϊό, μάλιστα ο ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αλλά η περιπέτεια υγείας είχε αίσιο τέλος.

Μαρία Κορινθίου - Ισμήνη Αϊβάζη: Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό & βγήκαν για ψώνια

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε κάποια στιγμιότυπα στο Instagram από το ταξίδι τους στο Παρίσι και τα μέρη που επισκέπτονται αποκαλύπτοντας πως τις επόμενες μέρες θα βρεθούν στις Βερσαλλίες.

«Όποτε ταξιδεύω δεν θέλω καθόλου να φωτογραφίζομαι, θέλω να ευχαριστιέμαι το ταξίδι και την αποχή από social media και φωτογραφίσεις.
Οι φωτογραφίες που μπορεί να τραβάω είναι άκρως προσωπικές και τουριστικές, ατημέλητες και με σκοπό να «κρατήσω» την στιγμή, τη «μνήμη» της στιγμής και της φωτογραφίας…….μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. La Pari λοιπόν…….και να έχουμε καλές γιορτές», σχολίασε η ηθοποιός σε μία από τις φωτογραφίες της με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top