Κώστας Νικούλι: Ο ρόλος στον Σασμό, η καταγωγή και τα σχέδια γάμου

Όσα είπε ο Πετρής Βρουλάκης στο «The 2Night Show»

Ο Κώστας Νικούλι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ταλέντο και τις υποκριτικές του ικανότητες. Φέτος, τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Σασμός» όπου υποδύεται τον «Πετρή Βρουλάκη».

Κώστας Νικούλι

«Δεν ήξερα τι σημαίνει σασμός στην αρχή ξεκίνησε κάπως διαφορετικά πριν από έξι μήνες απλά λέγοντας έλα να κάνεις ένα δοκιμαστικό είχα κάνει μια συμμετοχή στις άγριες μέλισσες σε ένα flashback, ίσως λειτούργησε. Δεν ήταν ένα δοκιμαστικό και τελείωσε, έκανα συνέχεια ακροάσεις συνδέθηκα με τον Πετρή, όταν μου είπαν για άλλο ρόλο είπα ρε γαμ@τ@ θέλω τον Πετρή, το κατάλαβαν και μείναμε εκεί», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε και για τον τόπο καταγωγής του, την Αλβανία, τονίζοντας πόσο υπερήφανος είναι για αυτή. «Το όνομά μου δεν προδίδει κάτι. Προσωπικά, θέλω το επώνυμο να είναι Νικούλι και όχι Νικούλης για να θυμάμαι από που προέρχομαι. Η ταυτότητα έλεγε Νικούλι και αυτό ήθελα να είναι το επώνυμο μου. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Ήμουν ανοιχτός από την πρώτη στιγμή και δεν ένιωθα ότι είμαι ξένος ή διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Κάπως το επιδίωκα. Μπορεί να μην είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει Αλβανός, αλλά όσο να είναι δεν ένιωθα ποτέ άσχημα. Ο καθένας επιλέγει την ταυτότητά του, ανεξάρτητα εθνικότητας η φύλου. Τα παιδιά σε ένα σχολικό περιβάλλον πάντα είναι λίγο επιθετικά. Είναι λίγο πιο αθώα χωρίς να συνειδητοποιούν τι μπορεί αυτό να προκαλέσει στον άλλον. Αυτά έφυγαν την ίδια στιγμή που συνέβαιναν».

Κώστας Νικούλι: Τι λέει ο «Πετρής» για την ηθοποιό σύντροφό του!

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή είναι ερωτευμένος με την Κατερίνα Μαούτσου. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και τους τελευταίους 8 μήνες ζει κάτω από την ίδια στέγη.  «Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και οκτώ μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top