Φίλιππος Σοφιανός: Καλό ή όχι καλό είναι ένα πουλοβεράκι, όχι μία παράσταση

Η συνέντευξη του ταλαντούχου ηθοποιού στο «Breakfast@star»

Ο Φίλιππος Σοφιανός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας στο βιογραφικό του επιτυχημένες δουλειές στο θέατρο, την τηλεόραση, αλλά και τον κινηματογράφο.

Φίλιππος Σοφιανός

Αυτή την περίοδο σκηνοθετεί και παράλληλα παίζει στην παράσταση «Ολεάννα». «Είναι ένα έργο που ήθελα πάρα πολύ και τελικά προέκυψε με όλο αυτό που έγινε με το κίνημα #metoo. Ξεκίνησα να σκηνοθετώ στα 40 μου, όταν ένιωσα ώριμος και επαρκής. Ο σκηνοθέτης παίρνει κόσμο στον λαιμό του, δεν αστειεύεται. Προτιμώ τη σκηνοθεσία από την υποκριτική, γιατί στο θέατρο λείπουν οι σκηνοθέτες – δάσκαλοι. Έχουμε σκηνοθέτες που κάνουν παραστάσεις εντυπωσιασμού. Έχουμε καταλήξει να μην τολμάμε να πούμε ότι δεν καταλάβαμε τίποτα από μία παράσταση», είπε αρχικά στο «Breakfast@star».

«Καλό ή όχι καλό είναι ένα πουλοβεράκι και όχι μία παράσταση. Ελπίζω να μου έρθει μια καλή δουλειά στην τηλεόραση. Οι φθηνές παραγωγές στην τηλεόραση έδωσαν την αίσθηση στα νέα παιδιά ότι μπορεί ο καθένας να γίνει ηθοποιός. Η λύσσα για την αναγνωρισιμότητα δυσκολεύει το θέατρο», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός δίχως να μαδάει τα λόγια του.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top