Κικίλιας: Μας δείχνει τον γιο του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ο μικρούλης θα γίνει ενός έτους σε λίγες ημέρες

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Υπουργός Τουρισμού ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τον γιο του, Παναγιώτη – Αντώνη.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Καροτσάδα στο κέντρο της Αθήνας

Ο σχεδόν ενός έτους Κικίλιας junior ποζάρει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας. Στη φωτογραφία, ο Βασίλης Κικίλιας έχει επισημάνει και τη Τζένη Μπαλατσινού.

«Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής μου» έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στη λεζάντα της φωτογραφίας, με τους followers του να στέλνουν στον Υπουργό τις ευχές τους.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί πέρυσι ανήμερα των Χριστουγέννων μετά από έναν δύσκολο τοκετό που είχε η Τζένη Μπαλατσινού.

Μάλιστα, η ίδια έχει μιλήσει γι΄αυτό: 

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγεθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από άντρας της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δε θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει με άγνοια. Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα, στη μοναχή μου στην Πάμο. Κανείς δε γνώριζε ότι μπήκαν για να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου.  Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, ήμουν τυχερή, οφείλω πολλά στον Βασίλη».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top