Οι μεγαλύτερες κόντρες του 2021 στην ελληνική showbiz!

Καινούργιου - Μαλέσκου, Καπουτσίδης - Μουτσινάς, Μπάρκα - Ξιαρχό

Από τη φετινή χρόνια δεν έλειψαν οι κόντρες στη showbiz. Ας δούμε τη λίστα με τους Έλληνες celebrities που έβγαλαν τα… μαχαίρια το 2021.

Μαίρη Συνατσάκη VS Κώστας Τσουρός

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα από μια σειρά από stories στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους followers της ένα περιστατικό με έναν άντρα που βιντεοσκοπούσε στον δρόμο εν αγνοία της, μια κοπέλα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα εκείνος να σταματήσει την καταγραφή.

Σχολιάζοντας το περιστατικό στον αέρα του «Mega Καλημέρα» ο Κώστας Τσουρός αναρωτήθηκε αν η γνωστή Youtuber είναι «αστυνομία κινητών τηλεφώνων».  

Με νέα βίντεο στο instagram απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για να της στείλει εξώδικο ο δημοσιογράφος, ζητώντας να αποκαταστήσει την εικόνα του, καθώς υπονοούσε μέσω των insta stories της ότι ο Κώστας Τσουρός ταυτίζεται με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. 

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στο εξώδικο του Κώστα Τσουρού με νέο εξώδικο και αυτό που απομένει να δούμε είναι, έαν οι δυο τους λύσουν ειρηνικά τις διαφορές τους ή ακολουθήσουν τη νομική οδό.

Κώστας Τσουρός - Μαίρη Συνατσάκη/Φωτογραφία ndp

Κώστας Τσουρός - Μαίρη Συνατσάκη προ... εξώδικου /Φωτογραφία ndp

Βάσω Λασκαράκη VS Εριέττα Κούρκουλου

Η τελευταία κόντρα του 2021 είναι αυτή της Βάσως Λασκαράκη με την Εριέττα Κούρκουλου.

Η ηθοποιός πόζαρε στο instagram με δύο νέα κουταβάκια, ανακοινώνοντας χαρωπή πως η σκυλίτσα της γέννησε. Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε την έκρηξη της Εριέττας Κούρκουλου, που είναι γνωστή φιλόζωη, καθώς είναι γεγονός ότι χιλιάδες αδέσποτα που ζουν ανάμεσά μας αναζητούν σπίτι.

«Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!», ήταν τα λόγια που έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στο αγανακτισμένο post της.

Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη έσπευσε να την υπεραπιστεί με έναν μακροσκελές post. «Εμενα να βρίσετε» , ο Λευτέρης Σουλτάτος. 

Βάσω Λασκαράκη - Εριέττα Κούρκουλου

Βάσω Λασκαράκη - Εριέττα Κούρκουλου

Κατερίνα Καινούργιου VS Μπέττυ Μαγγίρα

Ένα… τρέιλερ, όπου η Μπέττυ Μαγγίρα διακωμωδούσε το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στο Παρίσι στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στις δύο όμορφες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης. 

Η απάντηση της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα» ήταν άμεση. «Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Να σημειώσουμε πως είχε προηγηθεί το περιστατικό με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη στον αέρα εξαιτίας ενός quiz που έπαιξε η απέναντι πρωινή εκπομπή με οιδοκέσποινα τη Μπέττυ Μαγγίρα και στην ουσία σκιαγραφούσε την ίδια και τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. 

«Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Για να μάθουν τα προσωπικά μου γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα λέμε όλα. Όταν λέμε για κιτρινισμούς… Αυτά τα χτυπήματα που κάνουν κάτω από τη ζώνη σε εκείνο το κανάλι… Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Με πείραξε. Και δεν το περίμενα ούτε από τη παρουσιάστρια που τη σέβομαι τόσο πολύ ούτε από τους συνεργάτες αλλά δε πειράζει τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν», είχε πει τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου - Μπέττυ Μαγγίρα

Κατερίνα Καινούργιου - Μπέττυ Μαγγίρα

Κατερίνα Καινούργιου VS Ιωάννα Μαλέσκου

Το αίμα της «Super Kατερίνας» βράζει, ως γνωστόν. Στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου αντάλλασσαν καρφιά μέσα από τις πρωινές εκπομπές τους.

Αιτία στάθηκε ένα ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή της πρώτης, σύμφωνα με το οποίο το «Love it» μετακομίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

«Νόμιζα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια! Ένα σεβασμός στοιχειώδης». «Αν μια εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα στα νούμερα θα είναι βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός με την κακή έννοια πάνω σε άλλους ανθρώπους; Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου φανερά ενοχλημένη.

Ακολούθησαν νέες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία απευθυνόμενη στην Ιωάννα Μαλέσκου είπε μεταξύ άλλων. «Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις».

Έκτοτε η κόντρα τους δεν έχει πάρει καινούριες διαστάσεις.

Κατερίνα Καινούργιου - Ιωάννα Μαλέσκου

Κατερίνα Καινούργιου - Ιωάννα Μαλέσκου

Δανάη Μπάρκα VS Τάσος Ξιαρχό

Στο πλευρό της Μέρι, της κοπέλας που ο Τάσος Ξιαρχό έκανε bullying για την εξωτερική της εμφάνιση, μέσω ενός βίντεο που τράβηξε ο ίδιος, τάχθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Ο χορογράφος χαρακτήρισε τη Δανάη Μπάρκα «χοντρή παρουσιάστρια» και στη συνέχεια το «μάζεψε», ισχυριζόμενος ότι το είπε ένας φίλος του.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου δεν άφησε να πέσει κάτω το ρατσιστικό σχόλιο του Τάσου Ξιαρχό και μέσα από τον αέρα του «Πάμε Δανάη» έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση.

«Μία μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να πάει σε κάθε άνθρωπο αχάιδευτο εκεί έξω. Και σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πάρει την αγάπη που θα έπρεπε, άρα δεν έχει και να τη δώσει. Που μπορεί να έχει τύχει να γίνει ρατσιστής...», ήταν μερικά από τα λεγόμενά της.

Δανάη Μπάρκα - Τάσος Ξιαρχό

Δανάη Μπάρκα - Τάσος Ξιαρχό

Γιώργος Καπουτζίδης VS Νίκος Μουτσινάς

Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει, για το πώς έχουν ντυθεί, και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική», ήταν το απόσπασμα της συνέντευξης του Γιώργου Καπουτζίδη που πυροδότησε φήμες για πιθανή κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, αφού μέσα από τις δηλώσεις του, ήταν σαν να «φωτογράφιζε» τον παρουσιαστή.

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε εμμέσως στον ηθοποιό και σκηνοθέτη μέσα από τον αέρα του Καλού μεσημεράκι. «Όχι, δεν πρόκειται να στη σβουρίξω», είπε αρχικά. «Γιατί, τι θα πάθω;», ρώτησε η συνεργάτιδά του στην εκπομπή, Ματίνα Νικολάου. «Γιατί σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη. Μπορεί να μην είναι γνωστό, έλα να το μάθουμε», συμπλήρωσε με νόημα ο παρουσιαστής.

Γιώργος Καπουτζίδης - Νίκος Μουτσινάς

Γιώργος Καπουτζίδης - Νίκος Μουτσινάς

Αθηναΐς Νέγκα VS Ανθή Βούλγαρη

Το στιγμιότυπο με το ζεϊμπέκικο της Ανθής Βούλγαρη, ενώ μιλούσαν για τα κρούσματα του κορωνοϊού, έκανε έξαλλη την Αθηναΐδα Νέγκα.

«Πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Δεν της είπε κανείς: “Σταμάτα, λέμε για κρούσματα”; Γιατί;», έγραψε η ραδιοφωνικός παραγωγός στο προφίλ της στο instagram.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι την πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος», είπε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής, θέλοντας να απολογηθεί για το συμβάν.

Ανθή Βούλγαρη - Αθηναΐς Νέγκα

Ανθή Βούλγαρη - Αθηναΐς Νέγκα

Δέσποινα Βανδή VS Μαίρη Μπάρκουλη

Μερικά σχόλια της Δέσποινας Βανδή για την εμφάνιση του Νίκου Μπάρκουλη στη σκηνή του J2US δεν άρεσαν στη μητέρα του, Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία δε δίστασε να επιτεθεί δημόσια στην τραγουδίστρια, μέσω social media.

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη προτού πάρει διάσταση το θέμα διευθέτησε την κατάσταση με δημόσιο μήνυμα.

«Κ. Βανδή, σας θαυμάζω απίστευτα. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω σε αυτήν την σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό, Τιμή μου», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης στο Twitter.

«Δεν την παρεξήγησα Νικόλα μου!Εγώ αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί!Εκει θα σου έβαζα 10 και πιστεύω πως σίγουρα στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου!Αυτο θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιχνιδιού!», ήταν η απάντηση της Δέσποινας Βανδή κάτω από την ανάρτησή του.

Δέσποινα Βανδή - Μαίρη Μπάρκουλη

Δέσποινα Βανδή - Μαίρη Μπάρκουλη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top