Γιάννης Βασιλείου: «Τη βίαζε στα καμαρίνια, αλλά έφυγα»

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με την προκλητική δήλωση του τραγουδιστή

Ο Γιάννης Βασιλείου προκάλεσε αντιδράσεις με τα όσα αποκάλυψε για βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια του, στα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε τα εξής: «Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας».

Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός», είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η συγκεκριμένη περιγραφή εκνεύρισε τη Φαίη Σκορδά, η οποία είπε τα εξής: «Δε θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα»;

Για τον Γιώργο Αλκαίο και την εμφάνισή του στο Σπίτι με το Mega, ο Γιάννης Βασιλείου είπε: «Έλειπα γιατί είχα δουλειά και δεν τον είδα, θα τον δω αύριο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω τι θα πει, τα Δυο μαρμάρινα φιλιά. Έπρεπε να ήμουν εκεί, δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ήμουν. Όταν έρχεται στην Αθήνα δεν βρισκόμαστε καθόλου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top