Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα συμπαράστασης σε μία νέα μαμά

Η φωτογραφία με την κόρη της νεογέννητη

Βόλτα στα μαγαζιά για μαμά και κόρη
 

Το δικό της δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης σε μια νέα μαμά θέλησε να στείλει μέσω Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έχει μάλιστα αποτυπώσει τη δική της εμπειρία με τη μητρότητα σε βιβλίο.

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της, Αλεξάνδρα, μεγάλωσε και είναι μία γλύκα

Η παρουσιάστρια δέχεται μηνύματα από πολλές μανούλες ή γυναίκες που δεν έχουν γίνει μανούλες για το θέμα αυτό και ανταλλάσσουν απόψεις.

μελετη

Ένα τέτοιο ήταν το μήνυμα που θέλησε να μοιραστεί με του followers της. Έτσι, πόσταρε τη δική της φωτογραφία με την κόρη της νεογέννητη και την ίδια κουρασμένη και σημείωσε:

«Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 18 Απριλίου του 2018. Δεύτερη μέρα με την Αλεξάνδρα στο σπίτι. Βλέπεις το βραχιολάκι της; Βλέπεις όμως κ το βλέμμα μου; Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά έχει μέσα σε όλα, πέρα από αϋπνία, κούραση, τον πόνο της καισαρικής, και μια δόση τρόμου. Ένα άβολο συναίσθημα απέναντι στο άγνωστο. Έβγαλα σέλφι, για να βρεθώ απέναντι στον εαυτό μου. Αλλά δε χαμογελάω κ τόσο. Είμαι ευτυχισμένη αλλά φοβάμαι. Τότε δεν το καταλάβαινα. Τώρα το συνειδητοποιώ.Τώρα που έχουν περάσει 3,5 χρόνια μαθαίνοντας καθημερινά το ρόλο της μητέρας, που βρίσκω τα πατήματα μου με τον νέο μου εαυτό, κ ισορροπώ σε όλα όσα θέλω να είμαι. Υπάρχουν θαυμαστές γυναίκες που ήταν σαν να γεννήθηκαν μητέρες. Κ υπάρχουμε κ εμείς οι άλλες επίσης θαυμαστές γυναίκες που γινόμαστε κάθε μέρα ολοένα κ περισσότερο μητέρες. Δεν είναι για όλες εύκολο. Δεν είναι πάντα εύκολο. Κάνω αυτό το ποστ για χάρη της φίλης που έστειλε το μήνυμα που ακολουθεί αν σύρετε τη φωτογραφία. Και για όλες εκείνες που διαβάζοντας αυτές τις γραμμές θα νιώσουν τυχερές που για εκείνες δεν ήταν δύσκολο αλλά και για όλες εκείνες που όταν θα τις διαβάσουν δεν θα νιώσουν πλέον μόνες».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top