Χριστοφόρου για Βανδή - Μπισμπίκη: Η Δέσποινα είναι καλά και περνάει καλά

Ο ηθοποιός την έχει επισκεφθεί στην Κύπρο;

Το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την ελληνική showbiz.

Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ντυμένοι και οι δυο στα μαύρα και φανερά αμήχανοι περπατούν προς τη Δραματική Σχολή και τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά «φωτιά»!

Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ντυμένοι και οι δυο στα μαύρα και φανερά αμήχανοι περπατούν προς τη Δραματική Σχολή και τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά «φωτιά»!

Πριν από λίγες εβδομάδες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη στοά του κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας για να δώσει το παρών στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.


Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη και η αντίδρασή του

Το ζευγάρι διασκέδασε και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός και ο Γιώργος Τσαλίκης με τη Δέσποινα να αφιερώνει στον αγαπημένο της την επιτυχία «Στην αυλή του Παραδείσου».

Ένας από τους ανθρώπους που βρίσκεται πολύ κοντά στην τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος και συνεργάζεται αυτό το διάστημα με τη γνωστή τραγουδίστρια στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και τη Βασιλική Μπασιούρη για τη Δέσποινα λέγοντας με χιούμορ: «Πάλι θα με κάνετε το γραφείο Τύπου της Δέσποινας Βανδή; Πρόσεξε. Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ ανανεωμένη γιατί της αρέσει η δουλειά της. Είναι καλά και περνάει καλά.Όσο πιο καλά πας στα προσωπικά σου, τόσο καλύτερα είναι τα επαγγελματικά σου».

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το αν τους έχουν επισκεφθεί στο νυχτερινό κέντρο άνθρωποι από την υποκριτική, εκείνος απάντησε: «Ακόμα όχι»!


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top