Δαβίλας: «Με βρίζουν λόγω του ρόλου στον Σασμό. Μου λένε να πεθάνεις»

Όσα είπε ο τηλεοπτικός Άγης στο «Breakfast@star»

Ο Αλέξανδρος Δαβίλας έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Η Επιστροφή». Στη συνέχεια, ακολούθησαν κι άλλα επιτυχημένα σήριαλ όπως η «Αγγελική», ενώ φέτος τον βλέπουμε στη σειρά «Σασμός».

Εκεί υποδύεται τον «Άγη» έναν κακό, ο οποίος έχει βάλει σε μπελάδες κάποιους από τους χαρακτήρες της σειράς. «Ο ρόλος μου στον Σασμό και δεν έχει καμία σχέση με εμένα», είπε αρχικά στην εκπομπή «Breakfast@star» και στη συνέχεια αποκάλυψε πως η σκηνή που τον τρόμαξε ήταν όταν ο Δημήτρης Λάλος ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Μαθιός του έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι.

«Σε αυτή τη σκηνή τρόμαξα πραγματικά. Στην πρόβα ήταν όλα καλά και κατά τη διάρκεια της λήψης ο Δημήτρης Λάλος άρχισε να φωνάζει. Θα επιστρέψω και θα είμαι το ίδιο κακός. Ο ρόλος του Άγη δεν ήταν έτσι, εγώ τον έκανα πιο βαρύ και κακό. Δεν ξέρω επίσημα αν η σειρά πάει και δεύτερη σεζόν, αλλά έτσι ακούγεται».

Αλέξανδρος Δαβίλας

Ο ρόλος του «Άγη» δεν είναι αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και όπως είπε ο ηθοποιός ο κόσμος τον βρίζει. «Με βρίζουν λόγω του ρόλου. Μου λένε να πεθάνεις και τέτοια. Τους απαντάω με καρδούλες και μετά με μπλοκάρουν».

Ο Αλέξανδρος Δαβίλας έχει και ένα δίδυμο αδερφό: «Πιο πολύ σταματούν εκείνον στον δρόμο παρά εμένα. Έκαναν έκπτωση στον δίδυμο αδερφό μου σε ξενοδοχείο, γιατί νόμιζαν ότι είμαι εγώ».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην «άγνωστη» σχέση που έχει με την Ελίνα και τον Γιώργο λέγοντας πως τους συμπαθεί πάρα πολύ, αλλά έχει συμπαθεί λίγο περισσότερο τον Γιώργο γιατί κι εκείνος λέει «κρύα» ανέκδοτα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top